Митрофанова нямала предвид България с ''евроатлантическите подлоги''

OFFNews 06 март 2022 в 21:55 4189 14

Снимка Стопкадър

Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова каза пред bTV, че няма предвид България, когато е говорела за "евроатлантическите подлоги". Митрофанова каза това след срещата с премиера Кирил Петков, който поиска и получи извинението ѝ. Срещата продължи около час. След края й Елеонора Митрофанова разказа пред bTV, че темата са били двустранните отношения.

"Имахме много хубав и откровен разговор. Смятам, че се разбрахме“, каза тя.

"Какво имахте предвид под "евроатлантически подлоги"? България е член на НАТО и ЕС. Това отнася ли се за България, или не бяхте разбрана?", попитаха я от телевизията.  "Разбира се, че не съм имала предвид България. С България имаме особени отношения. Прекрасно знаем, че от България е дошла нашата писменост, православие. Оценяваме всичко това. Винаги сме имали и имаме специални отношения с България. Това трябва прекрасно да го разбирате, отговори Митрофанова.

Тя коментира и случващото се в Украйна.

"Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той може да се постигне, когато бъдат освободени изцяло Донецка и Луганска области.", каза Митрофанова. Относно войната в Украйна тя заяви, че това е военна операция и че Володимир Зеленски "едва ли в бъдеще ще осигури мир за тази страна".

„Това не е война, а военна операция свързана с освобождаването на Донецка и Луганска области, които 8 години се намираха под игото на Украйна и издевателствата на киевския режим. Никакви преговори с Украйна за тези 8 години не действаха. Мир би се постигнал, когато изцяло бъдат освободени тези две области или когато тези нацистки движения бъдат унищожени или разформировани“, каза тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

16

БотоксПутю

07.03 2022 в 03:48

Нека каже МУтрафанова кои подлоги е имала предвид?

3767

12

Име на профила

07.03 2022 в 00:32

За съжаление, това беше очевидно за редовните. Просто стилът беше коренно различен.

Зълджин, ние и преди сме кръстосвали мнения, да видим и тукк: Стефан е на 1000 години, и няма да предаде русофилството. Анонимният, може да е на 1 година, ама атакува зверски по околните, включително теб. Аз съм крайната цел...

Различни хора, красиви хора, водите си някаква ваша политика... Тя няма край, преследвате държавни бежанци....

Решават кубчета на Рубик...

13273

11

Владимир Йончев

07.03 2022 в 00:16

Да, потвърждавам, че Стефан, zulijn и dolivo са различни хора с дълга история във форума.

2051

9

Propaganda

06.03 2022 в 23:56

"Профил на Владимир Йончев
13268

-0 +4Доста коментари на zuljin изтрих, ако няма промяна в поведението му, утре ще изтрия всички.
Понеже имаше доста въпроси по тази тема: zulijn и Стефан не са един и същ човек.

Здрасти, здавей, Йончев.
Не се познаваме, дори не знам дали си завършил Жуналистика кат мен, къде в СУ, къде в УНСС. тогава имаше Етика. Важното е да сме човеци...европейци дори.

Разбирам, че руските тролове стефан, julzijin ти докарват баснословни трафици. Дори ФБ беше уличен, че не закрива подобни микроби за да продуцират трафик.

Но сега е Време Разделно.
Живот или русия на путкин!

-8580

8

махнете профилите на zuljin.Пак казавам че са един и същ човек с още 10 профила тук спами тука в 2 посред нощ глупости. Най-смешното е че копира с Гугъл преводач от една рассийска телеграм група.