Михаил Миков с 200 номинации за лидер на БСП

OFFNews Последна промяна на 18 април 2016 в 14:15 2636 4

Лидерът на БСП Михаил Миков благодари за получените 200 номинации от конференции в страната, които го издигат отново за председател на партията. 

„Искам да благодаря на всички десетки хиляди социалисти от страната, които подкрепиха моята кандидатура. Това ме кара днес да гледам на кандидатурата си за председател на Националния съвет на БСП оптимистично“, написа Миков във „Фейсбук“. Поводът е, че днес почти приключва отчетно-изборната кампания в БСП – проведени са около 90% от общо 300 общински, районни конференции и общи събрания в местните структури на партията на територията на цялата страна.

В своето обръщение в социалната мрежа, лидерът на социалистите заявява, че получените номинации от над 200 конференции до момента, означават наистина много за него самия и ги приема като признание за свършеното, но и като отговорност занапред. «Тази отговорност може да се носи само с вашата широка подкрепа!», категоричен е Миков.
Председателят на БСП отправя уверение към всички, че ще разчита и в бъдеще на подкрепата на всички социалисти и искрени приятели на лявата идея – «за да можем заедно да подчиним политиката на интересите на хората», пояснява Миков основната цел на левицата. Той заявява своето убеждение, че предстоящият 49-ти Конгрес е важен, за да може партията да осигури именно тази алтернатива за развитие за България и за хората у нас.

Страната ни има нужда от силна лява партия, която не експлоатира, а изгражда държавата – силна, демократична, правова, социална, отстояваща националните си интереси", завършва председателят на НС на БСП Михаил Миков. 

Текстът на Миков: 

Приятели,
Вече минаха повечето отчетно-изборни конференции. Искам да благодаря на всички десетки хиляди социалисти от страната, които подкрепиха моята кандидатура. Това ме кара днес да гледам на кандидатурата си за председател на Националния съвет на БСП оптимистично. Номинациите от близо 200 конференции до момента значат много за мен - и признание за свършеното, и отговорност занапред.
Тази отговорност може да се носи само с вашата широка подкрепа! Затова искам да Ви уверя, че и занапред ще разчитам на подкрепата на всички социалисти и искрени приятели на лявата идея, за да можем заедно да подчиним политиката на интересите на хората. Страната ни има нужда от силна лява партия, която не експлоатира, а изгражда държавата – силна, демократична, правова, социална, отстояваща националните си интереси.
Идващият Конгрес е важен, за да можем да осигурим тази алтернатива за развитие – за България и за хората!
Благодаря на всички! 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

4

Nik68

27.04 2016 в 10:48

Най-демократичната партия? А не смеят да изгонят едно пиянде от поста председател. Някога бях изцяло зад Сашо Дойнов и искането му за вечно председателство на Станишката за да я разпилее тази партия, но явно имало и по-бърз начин - МИКОВ ДО ДУПКА.