Луна обмисля да прави партия

OFFNews 14 април 2022 в 15:31 2119 1

Снимка БТА/Минко Чернев

Попфолк певицата Луна Йорданова обмисля да създаде собствена партия, като за целта е обявила за продан цялото си имущество, за да инвестира в политическата си кариера, съобщи тя пред "България днес". 

Певицата беше кандидат-президент на изборите 2 в 1 през ноември миналата година и събра 0,81% - 21 733 гласа - повече от бившите депутати от "Обединени патриоти" Волен Сидеров, Валери Симеонов и Веселин Марешки. По думите на Луна цяла България е видяла как на президентските избори тя е "постигнала успех буквално с джобни пари". 

"Представете си какво щеше да стане, ако имах структура или финансов ресурс зад гърба си. В момента обмислям дали да създам собствена партия, или да приема предложение на някоя от формациите, които ме канят. Това е много важно решение за мен, тъй като искам да бъда възможно най-независима и да изпълня моите идеи, които представих още по време на президентските избори. Аз съм човекът за смяна на системата и моята смелост не виждам в нито един друг политически лидер", коментира пред вестника Луна Йорданова.

Попфолк изпълнителката заявява, че се чувства длъжна отново да излезе на политическата сцена, защото сегашните партии "са всичко друго, но не и слуги на народа". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови