Известни личности: Цвета Авджиева изцеди сетните си сили за "Младост"

OFFNews 16 август 2016 в 12:58 10619 2

Музиканти, актьори, учени, писатели и изпълнители се обявиха в защита на кмета на "Младост" д-р Цвета Авджиева, която подаде оставка по искане на Йорданка Фандъкова и ИК на ГЕРБ. 

В отворено писмо, адресирано на партийното ръководство и столичния градоначалник, "знаковите личности на Младост" пишат: 

О Т В О Р Е Н О П И С М О

от

Знаковите личности на Младост: акад. Дамян Дамянов, проф. Митко Цветков, проф. Станка Маркова, проф. Андрей Пантев, проф. Димитър Славов, Христофор Тзавелла - писател, Митко Щерев - композитор, Иван Налбантов - актьор, Владимир Карамфилов (Въргала) - актьор, Васил Банов – актьор, Дарина Стоева - журналист, Развигор Попов – композитор, Мими Иванова – певица, Димитър Томов – писател, Здравко Попов - музикант, Симеон Кръстев – художник, Вели Чаушев – актьор, ген. Златан Стойков, о.з. полк. Спирдон Спирдонов, Виолета Коцева – педагог, Методи Савов – алпинист, Величка Николова - педагог, Иван Абаджиев - треньор

Уважаеми ръководители на ПП ГЕРБ,
Уважаема г-жо кмет,
Библейска истина е, че няма ненаказано Добро!

Точно преди една година д-р Цвета Авджиева, кмет на столичния район"Младост", денонощно изцеждаше сетните си физически и морални сили, за да се състои в срок откриването на първия новопостроен християнски църковен храм на територията на кв."Младост ". Кой би могъл да предположи, че точно една година по-късно, навръх Успение Богородично, несправедливостта ще възтъжествува и ще бъде подменен кметът д-р Цвета Авджиева от поста, на който тя бе преизбрана през октомври същата 2015-та година.

Д-р Цвета Авджиева е епоха в развитието на столичния район Младост. Уважаеми ръководители на партия ГЕРБ, НЕ СЕЧЕТЕ КЛОНА, НА КОЙТО СЕДИТЕ КАТО УПРАВЛЯВАЩИ! Д-р Цвета Авджиева е сред най-успешните кметове в България: честен, всеотдаен и принципен човек. За клеветниците няма почивен ден! Спомнете си думите на Христос :"Нека,който е безгрешен, да хвърли камък върху грешницата Мария-Магдалена!"

Настояваме решението на ИК на ПП ГЕРБ да бъде отменено и да се даде възможност д-р Авджиева да разгърне своите възможности, за да бъде Младост онзи целеустремен квартал, какъвто беше до сега и какъвто вярваме ще бъде с кмета с д-р Авджиева.

Ние Вярваме в д-р Авджиева !

Ние заставаме абсолютно и категорично до д-р Цвета Авджиева – кмет на Младост!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12678

1

ovgun

16.08 2016 в 14:59

Явно кметицата им е правила персонални услуги на тези "известни" личности, включително на свекъра си Тзавелла. Елате да видите градинките в Младост 1 и зад 28 блок - едно кошче няма от години. Занемарено е всичко, упадък и разпад. Обаче кметицата ни лук яла, ни лук мирисала. Включително трябва да се направи проверка на 25 ДКЦ, носят се слухове за сериозно злоупотреби на клана Авджиеви-Тзавелла. Погледнете ул. Йерусалим на какво я направиха. Къде ще спират тези хора? Как ще бъдат обслужвани тези молове? Пълна гетовизация. И да не ми разправят, че не зависело от нея - вместо зетя-мутра на кметицата да строи върху детска площадка, да беше вдигнала шум за тези незаконни и съмнителни реституции и заменки. Ама всичко се плаща открай време в Община Младост - било с пари, било с влияние.