Quantcast

"Има ли сценарий и кой е сценаристът на войната "Василев-Пеевски?"

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2014 в 13:50 3584 10

Има ли сценарий и кой е сценаристът?

Така главният секретар на МВР Светлозар Лазаров коментира пред журналисти взаимните нападки и обвинения в заплаха за убийство между депутата от ДПС Делян Пеевски и банкера Цветан Василев. 

Лазаров уточни, че преди време на депутата от ДПС Делян Пеевски е била назначена охрана от НСО, но към момента той не я използва.

„Тази тема бихме могли да я разделим на две. Едната част с въпросните лица касае конкретно постъпил сигнал от гражданска организация, по който е образувана проверка в Прокуратурата. Другата част с тези сигнали бих могъл да си задам въпроса: „Има ли сценарий и кой е сценаристът?“. Има комисия, в която комисия участват главният секретар, председателят на ДАНС и ръководителят на Национална служба за охрана, която комисия определя кои са застрашените лица, които ползват специализирана охрана от НСО. Има решение такава охрана да се даде на господин Пеевски, но той не я ползва към момента“, каза още Светлозар Лазаров.

Той обясни, че в МВР няма постъпила информация за отправена заплаха на Делян Пеевски срещу Василев и отказа да коментира случая.

Очаква се скоро Софийската градска прокуратура да се произнесе по сигнала на Пеевски за отправена срещу него заплаха от бившия собственик на КТБ. От държавното обвинение съобщиха, че предстои наблюдаващият прокурор да се запознае с допълнително постъпилите по делото материали, за да прецени дали има основания за продължаване на разследването.  

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.06 2014 в 15:08

А за хубавия Калинчо- даскала по руски, разправяха негови колеги как цяла нощ седял или марширувал в министерството в парадна генералска униформа, любувайки се на собственото си отражение.

25.06 2014 в 15:08

Мъкаа, взе да си повтаряш постовете под различни статии.
И за толкова зле свършена работа пари ще видиш ли?

25.06 2014 в 15:05

Бе не го защитавам тоя, ам Цецо да не беше по-хубав? той беше още по-австралопитек от тоя, тоя поне вади членоразделна реч.

25.06 2014 в 15:02

Мъката, пак го налегнала голяма мъка, явно пак го оправят без вазелин.
------
В банките има 35-40 млд. влогове които се държат от 5-7%, тоест комундели. Ако сринат банковата система ще го отнесат те, който има акъл в главата парите не си ги държи в България, а в най-лошият случай в БурканБанк.
-------
Инфлация няма как да се получи защото Гърция е близо, абе комундела като няма от кого да краде започва да краде от себе си!!!

25.06 2014 в 14:51

КЛАСИЧЕСКА СХЕМА НА МАФИОТИ... Ина институции-мафиоти.....
“Мероприятието” КТБ е класически ТЪПИНГ ПОЙНТ, някой да се сеща как действаха протестърите а??? Как едни пишлегари слагаха вериги на СУ (нагнетяване на напрежение с малки групи), това да се сещате? А да се сещате кой финансира “Протестна мрежа? Давам жокер – фондация “България-Америка”. А да се сещате кой е фондация “Тъпинг пойнт”? Давам жокер – Цв. Карагьозова, Божилов, Прокопиеви. А случайно да ви просветва защо “Протестна мрежа” съчинява пасквил срещу КТБ с някакви ообвинения за 2011 г. и “уж” с/у Пеевски, който пасквил Пеевски много го устройва и горещо прегръща. Този пасквил за 2011 г. Цацаратурата пък горещо прегръща май-юни 2014 и веднага блокира БНБ с “уж” обвинение с/у подуправителя на Банков надзор-БНБ и активизира МВР-пикчърс пред сградите на КТБ. Следва серия ТV изяви на Цацаров “как лови престъпници в банките”, уха!!!!, с чифте пищови на МВР Пикчърс, но свърши главното – блокира БНБ, хитра Тъпингпойнт”схема!
Първо в мероприятието “КТБ” е “пасквил от Протестна мрежа с/у БНБ-КТБ”, Цацаратурата и МВР-пикчърс, а след това са опашките пред КТБ и тегленето на 600 млн от сметките на държавните фирми. Кой нарежда изтеглянето ще се установи, и къде са отишли парите - също. Ако са отишли в ББР, която сега ще влиза в КТБ за да я отваря (уплашиха се, че народа изтрещя от толкоз простотия и некадърност), защо са ги теглили? Защо Цацаратурата се включи в ТъпингПойнта – Цацаров толкова ли е тъп, или не е тъп, а е “заработил”, и какво е заработил?!?! А МВР-пикчърс - случайно в това МВР да има някой умен анализатор, или има само лизатори. А в ДАНС, а в БНБ, случайно да има някакъв умен човек? “Протестна мрежа” от лакомия за власт държавата ли искат за закрият, и кой на тези тъпанари им е подхвърлил схема от тъпинг пойнт?!? Защото и Протестна мрежа са едни тъпанари и лесно се манипулират.
В схемата е отредено място и на политици и президент. Местан оповестява “предсрочни избори” и че не може да се срещне с мандатоносителя. ЗОР, та зор. Веднага ПЛЕВНЮ свика КС за оставка на Правителството, точно в графика на схемата “Тъпинг пойнт”... с/у КТБ..., за да се блокира и правителството, да и то в шах.
В мероприятието КТБ освен самата КТБ, която след 5 дни “тъпинг-пойнт ТЕРОР” с/у банката, поисква по закон от БНБ СПЕЦИАЛЕН НАДЗОР, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ ОСРАХА. В държавата БГ,всички държавни институциисе О С Р А Х А....
И сега кой от тези осралите се – Протестна мрежа, Цацаратура, МВР Пикчърс, ДАНС, БНБ, Правителство ще понесе отговорност, че са некадърни, и им спретнаха мероприятие Тъпинг пойнт? Последен въпрос – В ТЪПА ДЪРЖАВА ЛИ ЖИВЕЕМ?
айде сега да почнем “Кой, Кой, Кой.... ех че е добре.... – Кой, кой, кой....

25.06 2014 в 14:20

Сравнете този "безмозъчен орк" с Калин Георгиев. Не искам да коментирам политическото ръководство при едните и другите, но професионалното е доста показателно!

25.06 2014 в 14:18

А Протестна мрежа не пусна ли сигнал и срещу Пеевски? Или цацичката обича само слаби мустакати да проверява!

25.06 2014 в 14:12

Поредният безмозъчен орк, употребен от кукловодите на Пеевски. Не ми стана ясно разбраха ли се с Цацата кой е виновен за истерията около КТБ породена от ареста на 3ма от ръководството и, без доказателства. Чувства се употребен, но не знае от кой ...

25.06 2014 в 14:10

Австралопитек!

25.06 2014 в 14:05

Тоя направо си е топ дебил, оня гърбавият паун, поне не си отваряше устата.