ГЕРБ и СДС ще подкрепят Златко Живков за шести кметски мандат в Монтана

OFFNews Последна промяна на 03 септември 2019 в 11:19 1514 0

Снимка БГНЕС

СДС и ГЕРБ издигнаха Златко Живков за рекорден шести мандат за кмет на Монтана. Номинацията му бе представена на обща пресконференция на двете партии.

"Както знаете, Златко Живков е пет мандата кмет на Монтана. Той управлява добре града. Златко Живков е и общият представител на СДС и ГЕРБ в града", каза председателят на СДС Румен Христов.

Думата взе и градоначалникът на северозападния областен център.

"Кандидатурата за рекордния шести мандат не е самоцел, пред мен са интересите на родното място. Положителните промени и преобразуването на Северозапада трябва да продължат", каза Живков.

Той благодари за подкрепата на премиера Борисов и партия ГЕРБ.

"Амбициите ми са свързани с жизнения стандарт и развитието на общината. Разчитам на подкрепата на ГЕРБ, тя е изключително важна. Това, на което се надявам, е категоричен първи тур", заяви Живков.

"Със Златко щяхме да сме заедно кметове, когото аз бях кмет на София, но тогава имаха конфликт с Искра Фидосова. От името на правителството може да обещае, че пътя Ботевград-Мездра и двата обхода ще бъдат направени. Това ще доведе и инвеститори, а пътят до Видин ще се взема за 1 час, каза от своя страна премиерът Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X