Джамбазки: Как може да се бориш за всяко минзухарче, а да не знаеш колко лифта има в страната ти

Ска Келер: Борим се и срещу изграждането на лифт в Германия

OFFNews 10 февруари 2018 в 08:42 10693 6

Снимка Архив

Крайно лява и екстремистка е позицията на колегите от групата на Зелените, в нея са се събрали маоисти, екстремисти, хора, които не са виждали комунизъм, искат да си играят на това. 

Това заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО  Ангел Джамбазки по Нова тв. Не мога да променя хора на 50 години как да говорят и как да пишат, коментира скандалната декларация на Валери Симеонов за германския евродепутат Ска Келер. 

Малко ме обърка изказването на г-н Джамбазки, не бих искала да го коментирам, каза Келер. На въпрос дали в Германия са построени 14 нови лифта за две години, Келер отговори, че не знае цифрите, но ще провери в Гугъл след интервюто. В областта, в която съм избрана в Германия, се борим срещу построяването на нов лифт, ако бъде построен, това ще е абсурдно, защото там не вали сняг, обясни Келер. Тя бе категорична, че не иска да се меси във вътрешната политика на страната ни. 

Как може да дойдеш в една държава да протестираш, да си зелен и да се бориш за всяко мизунхарче, а да не знаеш какво става в дома ти, коментира Джамбазки. По думите му протестиращите не са природозащтници, а представители на Да, България, ДСБ, Зелените, които са фрустрирани от неуспеха си на изборите. Те са мотивирани от политическото си фиаско. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12373

6

Emigirl

12.02 2018 в 13:28

Човек, който проверява в Гугъл информация от сектор, за който се води експерт в родната държава..не ми седи сериозно

16193

1

SC

10.02 2018 в 12:41

Не е длъжна да знае, макар че можеше да се подготви. Изумява ме, обаче, откъде си набавя информацията - Гугъл?! В Германия нямат ли си министерство или друг орган, който се занимава с регистриране на тази техника? Или Гугъл е по-знаещ от тях?