Демерджиев: В Шенген можем да влезем и със служебен кабинет

OFFNews 23 април 2023 в 17:30 2053 2

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Иван Демерджиев в парламента

В Шенген можем да влезем и със служебно, и с редовно правителство, стига да имаме работещ парламент, каза в Белица служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, цитиран от БНТ.

Той посочи, че страните, които са част от Шенгенското пространство, ни възприемат като добри партньори, и не виждат пречки в комуникацията с нас, но очакват няколко стъпки от парламента по отношение на законопроекти, които трябва да бъдат приети.

"И много важно е този работещ парламент да приеме възможно най-много законопроекти и други, в това число и промените в Наказателния кодекс, които касаят борбата с нелегалната миграция, в това число и промените в закона за движение по пътищата, дълго чакани, подготвяни от нас и внесени. Надявам се този парламент да осъзнае, че законодателната дейност е една изключително важна функция, от която не бива да абдикира търсейки на всяка цена съставянето на правителство", заяви Иван Демерджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1220

2

хr4

23.04 2023 в 21:54

Може ама не с вашето и с всяко друго редено от самальотчика Мунчо. Те хората не са прости. Много добре виждат и знаят, че сте шлюхи на мацква! За корупцията пък изобщо не искам да отварям дума...

1042

1

danvan

23.04 2023 в 17:47

Шенген ще го гледаме отвън, докато е на власт гълъбарника на фатмака-рашист.