БСП празнува 1 май онлайн: Качвайте снимки от стари шествия

OFFNews Последна промяна на 30 април 2020 в 15:29 10665 0

Снимка Архив

Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май - Ден на труда и работническата солидарност, празник на вестник "Дума" и левия печат. 

„В условията на пандемия, от БСП се обръщаме към всички да бъдем отново заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се хора!”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Кампанията „РАБОТА И ДОХОДИ” ще се проведе в цялата страна, съвместно с Младежкото обединение в БСП. Тя ще протече в интернет и в социалните мрежи. В кампанията ще се включат Националният съвет на БСП, народните представители, всички структури на БСП от цялата страна и всеки, който счита, че 1 май е ден за празник, но и ден за протест.

С качване на своя снимка или снимка от първомайско шествие и послание всеки може да изрази позиция в защита на сигурни доходи, солидарност и социална справедливост или протест срещу нарушаването на човешките и трудовитe права. Споделете ваша лична история, свързана с работата и доходите ви, призоватат от БСП. 

Също може да станете съпричастни към кампанията, като сложите логото на кампанията на страницата си във Фейсбук - #РаботаиДоходи, уточняват от партията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови