Борисов от Пампорово: Пожелавам на жителите на Люлин Ицо Хазарта да им построи път

OFFNews 11 декември 2021 в 12:53 61798 8

Снимка Стопкадър Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи за първи път след свикването на 47-ото Народно събрание във видео от среща на младежката структура на партията в Пампорово, излъчено във Фейсбук. 

"След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и с двете се справихме. Сега обаче ще има катастрофа", прогнозира Борисов за бъдещото редовно правителство. Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи кабинет, в който участва Бойко Рашков. 

Лидерът на ГЕРБ предрече, че новите управляващи няма да направят нито един инфраструктурен проект, пътят на страната ни към Еврозоната можел изобщо да спре.

"Правителството, в което е Бойко Рашков, червеният главен прокурор, мракобесният шеф на комунистическата следствена служба и кандидат на БСП за главен прокурор, който един от най-добрите ни президенти - Петър Стоянов, прояви мъжество и не подписа указа, ние не можем да подкрепим такова правителство. А и никой не го очаква".

Борисов, който загуби по брой гласове на вота от Христо Петров в 25 МИР, пожела на жителите на "Люлин" Ицо Хазарта да им построи път. 

Бившият премиер не пропусна възможността да критикува лидерите на "Продължаваме промяната":

"Ще изправя армия от подготвени хора пред Кирил и Асен с по-добри CV-та, по-красиви и по-умни".

"Да приложат зеления сертификат така както е в цяла Европа, но не да е тоя двоен стандарт. Защо да има парламентът привлегия", попита реторично Бойко Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

8

Ivan

04.09 2022 в 18:52

Този е пълен идиот!!! Няма ли някой нормален около него да му прошепне- Спри да говориш!!! Простотия, неграмотност, самочуствие и липса на елементарна самокритичност....Боже, прибери си вересиите!!!Пповедението му в момента е медицинска диагноза! Ало, специалистите в областта-поставете я! На латински, може и на български-тоя малоумник и без това няма да се съсредоточи върху клиничното си състояние!

2000

7

Borislav

15.12 2021 в 10:46

И продължава ли тъпото говедо продължава ли да реве, като заклано!

5827

6

pisnamiotmutri

14.12 2021 в 15:22

На този само пътища са му в главата. В София дишаме най-замърсения въздух в Европа и нито дума по темата.

5827

2

pisnamiotmutri

11.12 2021 в 23:53

Този още ли е на свобода.. че и мнението му споделят из медиите. Махай се дядка стига си се бутал да помагаш - никой не те иска

2000

1

janakiev

11.12 2021 в 22:06

Път към какво или къде бе, селско момче? Ела и го направи ти, за да усвоиш средствата, както си трябва. Не разбрах само едно - нямаш ли PR -и, които да ти кажат, че каквото и да говориш е прострелване в крака, защото хората те мразят много, много, много. Замълчи!
 
X

Подкастът на OFFNews