Бойко Борисов: Аз стоя зад всичко!

OFFNews 15 януари 2014 в 08:36 9009 4

Бойко Борисов
Бойко Борисов

„Тръгнат Реформаторският блок да правят нещо – Борисов стои зад тях. Тръгна Първанов да прави нещо - Борисов стои зад всичко. Аз стоя за всичко!” Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов иронизира обвиненията, че има нещо общо с АБВ. Абсолютно нищо общо нямам с проекта АБВ, подчерта бившият премиер.

"Аз само съм казал, че президентът Първанов е бил президент два мандата и е тежък мой противник. АБВ са е по-опасни от Станишев. Бил съм изключително внимателен, като казвам, че ние ще сме максимално концентрирани върху този противник. А Станишев съм го побеждавал на всички избори“, каза още Борисов.

Нивото на социалистите той описа с думите "Те, ако им махнат микрофона от ухото, никога няма да могат да кажат едно цяло изречение".

Той се подигра със ситуацията, в която е БСП след създаването на АБВ с думите: "И аз обмислям варианта да разширя ГЕРБ с три лист".

Бившият премиер категорично отрече президентът Георги Първанов да е идвал в дома му в Банкя във връзка с рестартирането на проекта АБВ. „Никога не е идвал в Банкя, както лъжат онези хора“, каза Борисов и отрече да има нещо общо с реанимирането на гражданското движение на Първанов.

На влизане в сградата на Народното събрание той се възмути от обстановката около парламента.

Не знам с какво право управляващите идват на работа, София прилича на Бейрут – пожарни, линейки и полиция. Възмутен съм, каза Борисов.

Той обясни пред журналисти в парламента, че депутатите му ще се регистрират и няма да бойкотират заседанието на Народното събрание. „Разбира се, че ще се регистрирам. Нека да говорим за важните неща."

Той не пропусна и темата за Бисер Миланов - Петното, който окупира къща в София с още 15-ина души, отказвайки както да плаща наем, така и да я напусне.

"Поведението на Петното и компания е вбесяващо", заяви Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови