БНТ: Румен Радев свиква първото заседание на 49-ото НС в сряда

OFFNews 09 април 2023 в 23:26 3280 1

НС

Снимка parliament.bg

Народното събрание

Президентът Румен Радев ще свика 49-ото Народно събрание още тази сряда. Това съобщава БНТ, като се позовава на "свои източници".

За момента от прессекретариата на държавния глава няма официално потвърждение. 

"Преди седмица направихме своя избор, чакаме от тези, които получиха нашето доверие, да направят стабилно правителство със стабилно мнозинство в Народното събрание, което да решава проблемите на българските граждани. Нека се ръководят от разума и отговорността, за които говориха, от политическите си принципи, гражданска доблест и отговорност, а не от задкулисни договорки и тънки сметки", заяви по-рано днес вицепрезидентът Илияна Йотова в Мъглиж, където беше гост на празника на града.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

1

AlexT

10.04 2023 в 14:13

Ако не можем да се справим политически, с един ПАЛЯЧО руски агент,лъжец, АНТИбългарин, то КАКВА интелигенция сме !?

Днес един капейкин, советскиии,заяви, че НЕ желае да живее в американски „КОЛОНИИ”/ България и други в Европа/и ..ушьол в расия !

Един капейкин,советскии, заявил :Заминавайте млади и стари в расия: там где свободно дъйшет человек.Руская мизерия и БЕЗправие

Вот,в расия найдьоте ВСЬО: и война,и мизерия,и убийства на дисиденти, и БЕЗправие,и болгарские дураки,и путин за 35 лет.

Когато радевски, мутренски,копейкински „мозъци” ви/ни/ ЗАВЛИЧАТ в ТЕХНИТЕ си МЕЧТИ, то тогава ,ЯВНО,”интелигентският мозък” им помага!?

Има ли съмнения,спор, КАКВА точно РЕПУБЛИКА си ПРЕДСТАВЯТ ,имат в главите си, радев,копейкин, мутрата от СИК?:)

Въпрос за 1 лев :Представят ли си другарите радев, копейкин,сикаджията-расия, беларус,куба,с.корея,като ИСТИНСКИ РЕПУБЛИ
 
X

Да помогнем на украинските деца!