Според британците: Оралната любов не е кръшкане

OFFNews 02 юни 2015 в 08:42 6575 9

Оралната любов не е кръшкане

16 % от британците смятат, че оралната любов не се брои за кръшкане, 18 % от тях не смятат за изневяра ползването на услугите на проститутка, а 33 % имат подобна нагласа към размяната на текстови съобщения със сексуално съдържание.

Това показват резултатите от проучване, публикувано от в. "Дейли стар". Според тях една трета от анкетираните бленуват за извънбрачна афера, а една пета вече са се поддавали на изкушението, което определя британците като нация от кръшкачи. Оказва се, че сред тези, които вече са се поддавали на изкушението, някои са имали над пет извънбрачни афери. Проучването показва, че жените най-честно изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки.

Представителите и на двата пола са слагали рога на настоящия си партньор с бивши гаджета (12 %) или със съсед (8%).

И въпреки че посочват редица причини за изневяра, най-честите сред които незадоволителен сексуален живот (23 %) и емоционални липси (36 %), мнозинството кръшкачи (40 %) споделят, че са се поддавали на изкушението, защото са били поласкани от проявеното към тях внимание.

Проучването показва също, че изневярата не означава край на връзката - 26 % от участниците биха простили на неверния си партньор, а 14 процента биха го приели обратно у дома.

Експерти по човешки взаимоотношения отбелязват, че изневярата никога не е била по-лесна - във времето на социалните медии тя е "на един клавиш разстояние".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!