Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Онлайн игра ни позволява да се гаврим с родните политици

Калоян Константинов 28 август 2014 в 17:28 8371 6

Заглавната страница на играта.
Заглавната страница на играта.

Нова игра в интернет ти позволява да се погавриш с родния политически елит.

Poslushen.bg ти дава да си избереш любим български политик, стилно нарисуван в унисон с ироничните подмятания за него в мрежата и на улицата.

Така например Бареков е облечен в българска носия и свири на дудук, Мая Манолова е летяща осичка, Доган е облечен като лисица, а садо-мазо мотивите са водещи при Сидеров, Станишев и Орешарски, като всички те са назовани иронично.

Под сцената с наредените любимци пише ""Кой е твоят непослушен политик?"

След като си изберете непослушен политик, на екрана ви се появява образа на истински мъж или жена, приличащи на въпросния държавник и с карикатура на неговото лице. В посоченото поле може да напишете какво да направи непослушкото.

Бий се с пръчка:


Изхвърли си заплатата: 


Престори се на бебе:


И всякакви други предложения, които ви дава играта. Политиците не могат да правят всичко, което им кажете - точно като в истинския свят ,- но имат дълъг списък с действия, така че просто открийте на какво са способни! 

В страницата може да се види, че проектът не е доброволна гражданска инициатива, а е дело на PCN Boys&Girls и Политическа Партия "Нова България".

Това е поредната игра в мрежата, която се подиграва с родните политици. Преди време "Мистър пистол" и "Спасете Орешарски" станаха хит в интернет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!