Ентусиасти почистиха от снега 101 коли в центъра на София

Последна промяна на 27 януари 2014 в 16:18 9666 15

Ентусиасти почистиха от снега 101 коли в центъра на София
Ентусиасти почистиха от снега 101 коли в центъра на София

Сто и една коли в центъра на столицата осъмнаха почистени от сняг от доброволци в понеделнишката сутрин.

Неочакваният жест на добра воля е дело на младежите от Destructive Creation, които по-късно днес публикуваха във Фейсбук снимка от акцията. Те обясниха, че целта им е да помогнат на тръгващите на работа софиянци да започнат с усмивки и добро настроение деня си въпреки снега и кишата.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.01 2014 в 16:23

Браво, рядко се четат приятни неща. Имам предложение това да се прави от паркинги и гаражи, няма само да им пълним гушите. Който си плаща за синя или зелена зона да му чистят колата!

28.01 2014 в 13:09

Винаги съм се чудил, защо по-малките учлички не се съберем съседи 2-3 ма да я изчистим. Така или иначе вече знаем, че за големите машини се плаща само за артериалните пътища в София и по другите градове. И защо винаги чакаш някой друг. Излизаш на улицата като се сетиш пък, като те види някой друг съсед, пък и той да слезе. Или една бибитка, с която някой да алармира, че се чисти долу/ Варианти БОЛ, инициативата както виждам и тя не е малко. Хайде българи и ромо и турци и др. дайте сами да си подобрим живота, стига сме чакали неволята и някой друг да ни го оправи!

28.01 2014 в 11:03

Боже, толкова рядко се случва да прочетем хубава новина. Още по-рядко някой прави нещо безкористно. Браво, момчета, има надежда все още!

28.01 2014 в 10:47

Пичове, забавлявате се тук да цъкате минуси на хората, които ви казват истината. Похвално е желанието на децата да усмихнат хората, но автомобила е лична собственост. Аз лично съм успявал да одраскам зимата два от автомобилите си. Отделно, по нашите улици има толкова морги от всякакви автоморги, никой не знае какъв им е статуса. Ако са били удряни и не са направени като хората, в стъклата се натрупва напрежение, едно леко чукване после прави стъклото на сол. Едно е, ако ти се случи докато си чистиш собствената кола, друго е да си намериш стъклото счупено... Да не говорим, че има хора, които са влюбени в автомобилите си, а като видят че някой е пипал автомобила им, за такива хора все едно че са видели дома си обран... Усещането не го пожелавам на никой...

28.01 2014 в 08:05

Наистина е хубава идея, но както някой вече каза, колата е лична собственост. Например може по невнимание да одраскат някоя. Не знам и чия е колата на снимката, но не е редно да се вижда номерът й.

27.01 2014 в 17:48

Всикнали сме като ни правим лошо да е нормално "няма неказано добро" !!! продължавайте все така !!!

27.01 2014 в 17:33

Боже, ела си прибери версиите остави двама трима да си говорим с тях...
Това отдавна не е държава ама и хората вече в нея не са хора... повечето...

*Браво, момчета , поздравления за тази акция. Не живея в центъра и не пътувам с колата си на работа но ако такова нещо ми се случи, със сигурност ще тръгна с усмивка и добро настроение на работа.

27.01 2014 в 17:27

Ах сърца необятни, защо не вземете да се гръмнете? За кое да съм им благодарен? Някакво невероятно благо ли са свършили? Да не би да съм баща им, а те 7 годишните ми синове, че да се умилявам, че ми чистят колата от сняг? Да не съм парализиран, че да не мога да си изчистя колата? Да не би да съм ги накарал? За какво да съм им благодарен и за какво да им се радвам на душевно-мастурбаторската акцийка? Да задоволявам геройския комплекс на банда безработни художници. Проститутки за аплодисменти. Шернете някоя снимка на дядо Добри, цъкнете си един лайк и си лягайте.