Британец арестуван заради салто на върха на 115-метров мост (видео)

Деян Спасов 02 април 2014 в 14:15 8107 7

Екстремно задно салто на върха на 115-метровия мост "Москва" в Украйна завърши с два ареста.

Видеоклип, пуснат в youtube канала на английския фрийрънър Джеймс Кингстън, представя задното салто на британеца без обезопасяващи мерки на върха един от най-високите мостове в Украйна "Москва". Видеото определено не завършва по план, не заради контузия на извършителя, а заради арестите на него и оператора му.

Кингстън, който определя себе си като "професионален приключенец" вече е публикувал подобни видеа от някои известни туристически атракции по света, където демонстрира акробатските си умения.

Във видеото фрийрънърът и приятелят му първо смело изкачват моста, а след това са забелязани да се поклащат и побутват на върха му. След това идва моментът, в който Джеймс Кингстън прави задно салто на внушителните 115 метра от земята.

Когато обаче тръгват да слизат от моста двете момчета активират сигнализираща система, която дава знак на местните полицаи за нещо нередно. След мигновенната им реакция, обяснението на двамата любители на екстремните преживявания е, че просто са заснемали панорамни снимки на Киев.

Запитани след това обаче защо единия от тях е забелязан да прави салто на върха на моста, британците отговарят: "Защото Кингстън е английският Спайдермен".

Видеото логично завършва с кадри от престоя на двете момчета на задната седалка на полицейски автомобил в украинската столица.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews