5-те най-гледани видеоклипа в YouTube за 2014 г.

OFFNews 12 декември 2014 в 15:10 7251 0

Излезе класацията за най-гледаните видеоклипове в YouTube за 2014 г. Списъкът е направен на база броя гледания, споделяния, коментари и харесвания, пише Би Би Си.

Сред 5-те клипа, които заемат челните позиции в класацията има музика, шеги и популярни личности.

1. Видеото е гледано повече от 114 млн. пъти за по-малко от 3 месеца.

В първите секунди всичко изглежда като филм на ужасите, но в края на клипа се разбира, че това е просто поредица от шеги, а страшният паяк е куче в костюм. 

2. Второто видео с участието на Роналдо, Иниеста и Рууни е публикувано през месец април и е гледано над 99 милиона пъти. 

3. Видеото, озаглавено "First kiss", е публикувано през март тази година и е гледано над 94 милиона пъти. То показва какво се случва на 20 души, които се целуват за първи път, и то пред камера.

 

4. Кристина - монахинята с невероятен глас, която шокира и журито, и зрителите, е гледана 66 милиона пъти и заема четвърта позиция в класацията. 

Видеото е публикувано през месец март, а Кристина спечели първо място в музикалното предаване. 

5. Близо 60 млн души са гледали видеоклипа, който заема пета позиция. 

През септември, четири дни след като на пазара излязоха iPhone 6 и 6 Plus, в Интернет пространството се появиха снимки и коментари, че най-новите джаджи на Apple издържат на натиск. Видеото показва дали това е така.

А кои са музикалните клипове, които са събрали най-много гледания? 

На първо място, с повече от 717 млн. гледания, е певицата Кейти Пери с песента й Dark Horse

Енрике Иглесиас и Bailando заемат втора позиция, Can't Remember to Forget You  и La La La на Шакира заемат съответно трето и четвърто място и на пета позиция е Джейсън Деруло и Wiggle

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови