Quantcast

Жена откри живи червеи в пакет бисквити

OFFNews Последна промяна на 22 ноември 2014 в 08:28 5322 6

Жена откри живи червеи в пакет бисквити, с които едва не нахрани 10-месечното си бебе. Майката купила два пакета от сладкишите от голяма търговска верига, показва репортаж на Нова. 

„Просто не знаех какво да кажа. Останах без думи. Как да се почувствам? Ужасно се почувствах. Ето ги бисквитките. Те самите изглеждат наядени. Бяха пълни с паяжини и някакви червеи, които бяха живи. Просто това е супер възмутително”, сподели Венета Тодорова.

Жената не посмяла да отвори втория пакет, на който пишело, че продуктът е със срок на годност до средата на 2015 година. 

Венета поискала обяснение от търговеца - голяма търговска верига. Със случая е запозната и агенцията по храните, която започна щателна проверка в магазина, продаващ опасните бисквити. Цялото налично количество в склада на фирмата вносител е под възбрана. От бисквитите са взети проби. Резултатите от лабораторните изследвания ще са ясни в понеделник.

Управителят на магазина е дал уверение, че ще изтегли продукта, ако резултатите от изследванията докажат твърденията на майката.

Разочарованата майка ще може да проследи развитието на сигнала ѝ на сайта на Агенцията по храните, където до 5 дни ще бъде публикуван отговорът по контролните институции по скандалния случай.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.11 2014 в 22:37

Червеите са най-малко вредната съставка на таз 'храна', точно на 10 месечно бебе ?!?

22.11 2014 в 10:46

Бисквитите са полски според един друг сайт.
Най-вероятно това е Cydia pomonella Polonica Sanctionarica - Полски санкционен ябълков червей...

22.11 2014 в 09:36

а що за майка трябва да си, за да даваш на 10 месечно бебе шоколадови бисквити от магазина!??!?!

22.11 2014 в 09:24

Защо една раждала жена не вижда как мърда жив салам, та го купува, е един въпрос. А виж, коя именно е неназованата "верига", е по-интересния.
А то няма лошо някоя от тия кочини вече и да изгърми, че и без това станаха излишно много.
За да не се явявам кух подстрекател - аз например от много години не съм влизал в Метро, след като там срещнах необяснимо незаинтересовано към клиента отношение.
Не помня в програмата на коя партия имаше изгонване на веригите, но май е време.

22.11 2014 в 09:21

Е кажете името на веригата и на марката бисквити....защо криете....

22.11 2014 в 09:01

Е, ако бяха мъртви представете си колко зле са тия бисквити.