Жандармерия и полиция ще пазят денонощно "Овча Купел"

OFFNews 15 септември 2016 в 17:25 5993 4

Жандармерия и полиция ще пазят денонощно столичния кв. "Овча Купел" след инцидентите в района, свързани с бежанците от лагера за настаняване, който е в близост. 

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви новите мерки за сигурност във Фейсбук, като поясни, че в квартала ще има три постоянни патрула на полицията. 

"Тези мерки се очакват от живеещите в района, с които днес се срещнах на място и разговаряхме. Директорът на СДВР организира по три полицейски екипа около бежанските центрове, които са на територията на Столична община", написа във Фейсбук Фандъкова.

Кметът на София допълни още, че ще започне изграждане на допълнително видеонаблюдение и осветление в района на бежанския център в кв. „Овча купел“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13531

4

Traqn Savov

16.09 2016 в 07:56

Когато е един квартал, да го пазиш добре, когато станат 10 квартала пак ли ще ги пазиш, когато във всеки град има още 10 квартала, от де толкоз ресурс на полицията..

Това не е никакво решение!!! и няма да се получи нищо...

11751

2

Big Smile

15.09 2016 в 18:21

Фандъкова в Овча купел ли живее?
Не е ли купила някой излишен на държавата апартамент на Оборище за 100 - 200 лева?
Viva Petar Mezdurecki!

10538

1

Black Hex

15.09 2016 в 17:44

Късогледо, непремерено, недалновидно и абсолютно популистко изказване на бившата учителка по руски език Фандъкова! При това в стил "Боросов цитира Кунева"!
Искам само да попитам трябва ли да има изнасилена ученичка в Бусманци или убит индобългарски травестит във Военна рампа, за да се "организира" и там "денонощно засилено полицейско присъствие"?
В пресечките между бул. М.Луиза и бул. Хр.Ботев ще има ли такова? Или там няма "бежански центрове"?
Замислил съм да поканя другарката Фандъкова на нощна разходка по ул. Вашингтон. Моля за съдействие за реализацията на този "проект".


 
X

Подкастът на OFFNews