Затварят тунел "Витиня" до четвъртък

OFFNews Последна промяна на 25 април 2017 в 10:56 3866 2

Двупосочното движение в тръбата за София на тунел „Витиня“ на магистрала „Хемус“ се спира от днес до края на работния ден в четвъртък. Ще се извършват краткосрочни ремонтни дейности за подобряване състоянието на съоръжението и повишаване безопасността на движение.

Това съобщиха от АПИ, а ремонтите трябва приключат пред празничните дни около първи май. Превозните средства в посока Варна ще се отклоняват от пътен възел „Витинска река“ при 30-ти километър на автомагистралата по път I-1 София – Ботевград и на пътната връзка при 35-ти километър ще се връща обратно на АМ „Хемус“. Пътуващите към София ще се отклоняват при 35-ти километър чрез временна връзка по път I-1 Ботевград – София. Трафикът ще се включва отново в автомагистралата при пътен възел „Витинска река“ при 30-ти километър.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и указанията на контролните органи, призовават от АПИ. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

38251

2

Denis Rizanov

25.04 2017 в 11:18

И сменете снимката амсалаци с амсалаци безпросветни!
Тунел Витиня е ТРИ ПЛАТНА!

38251

1

Denis Rizanov

25.04 2017 в 11:17

Ще се извършват краткосрочни ремонтни дейности за подобряване състоянието на съоръжението и повишаване безопасността на движение.

Ясно-о-оооо, Герджика ше демонтира осветителните тела със се старите винкели, на които са закрепени и ше сложи аварийно лед осветление като в онзи тунел където смъртта си намери една невинна жена. Загрижен човека за гражданите. Знае, че ако не го направи тиквата ше го остави за след 10 години както се е случило първия път!
Абе въобще не е трудно да си по-читав от банкянският безкнижник. никак даже!