Започна миенето на улици и булеварди в София

OFFNews 20 март 2023 в 14:04 1045 0

Миене в София

Снимка Столична община

Започна плановото миене на улици и булеварди в София с автоцистерна и маркуч

Започна плановото миене на улици и булеварди в София с автоцистерна и маркуч. 

Създадена е организация от Столичен инспекторат и е възложено на фирмите по чистота да почистят наносите от регулите на улиците, както и да извършат профилактика на дъждоприемните шахти, след което да започнат миене на пътните платна и тротоарите. Извършват се и уборки на междублокови пространства. 

Поради факта, че в по-голямата си част улиците ще се мият в дневна смяна, може да се създаде затруднение в трафика. Напомняме на водачите на моторни превозни средства да карат внимателно и да се съобразят с извършване на дейността, призовават от Столична община.

Тази нощ е измит транспортният подлез на бул. „Житница“и бул. „Г. Делчев“. Днес екипите работят в „Красна поляна“, „Връбница“ и “Подуяне“.

В утрешния ден се планира работата да продължи в районите „Подуяне“, „Младост“, „Триадица“, „Лозенец“, „Нови Искър“, “Студентски“ и други. Ще се мият: ул. „Добротич“, ул. „Братанин дол“, ул. "Т. Каблешков“, бул. „Арсеналски“, бул. „Филип Аврамов“ – б, ул. „Сребърна“, бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Драган Цанков“.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл. Интервю с Ангел Джамбазки от ВМРО