Задайте въпросите си за IQOS до 30 юни

OFFNews 07 юни 2019 в 11:43 2135 0

Филип Морис България стартира национална инициатива „IQOS отворени врати“, в рамките на която всеки може да зададе въпросите си за продуктите до 30 юни. 

Инициативата вече започна, като обхваща 24 специализирани обекта и 69 обекта на територията на други бизнес партньори. 

В рамките на инициативата над 250 консултанти ще отговарят на въпросите на всички пълнолетни пушачи, които искат да пробват IQOS, както и на всички ползвателите на устройствата. Пред консултантите потребителите ще могат да споделят и обратна връзка, да получат професионална диагностика и почистване на устройството, както и информация за новата програма за грижа за клиента IQOS Care plus. 

Всеки пълнолетен пушач или ползвател на IQOS ще получи тест, с които може нагледно да види разликата между дима от цигара и парата, която се отделя при използване на IQOS, ще има на разположение информационни материали, с които да се запознае със системата за нагряване на тютюн и използваната технология, да получи талон за отстъпка при закупуване на първо IQOS устройство и други.

В рамките на инициативата ще бъдат организирани и 43 специализирани събития в 41 града в страната. 

"С тази инициатива искаме да покажем на всички пълнолетни пушачи и ползватели на IQOS в България, че нашите врати са винаги отворени и сме тук, за да отговорим на въпросите им за бездимните алтернативи и да посрещнем очакванията им", заяви Джордж Маргонис, управител на Филип Морис България.

Според данни на "Филип Морис" към май 2019 г. вече над 7,3 милиона пълнолетни пушачи в света са спрели да пушат и са преминали изцяло към системата за нагряване на тютюн IQOS, която в момента се предлага на 47 пазара по света.

По данни на компанията около 150 000 души в България използват IQOS, като повечето от тях са преминали изцяло на устройството. 

На 14 юни у нас ще отвори врати най-големия магазин за IQOS.

Той ще се намира в Paradise Center, като е предвидено на място да могат не само да се закупят устройства, но консултантите да отговарят на въпросите на пълнолетните пушачи или ползвателите на IQOS, да дават информация за различните продукти, както и за технологията и науката зад IQOS. 

До края на годината у нас ще заработи и кол център, в който ще работят около 100 души, като целта е до края на 2020 г. техният брой да се удвои. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews