Quantcast

Водата спира в части от Изток, Хаджи Димитър и на Шумака

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2020 в 05:17 1137 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с превключване на новоизграден водопровод на ул. „Николай Хайтов“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бул. „Драган Цанков“, ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“,ул. „Д-р Любен Русев“№22-24. 

Механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на Вилна зона „Шумака“. 

Изършване на строително-монтажни работи на ул. „Владайска река“ в НПЗ „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на ул. „Владайска река“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Градинарска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !