Quantcast

В столичния център, Овча купел и Орландовци без вода днес

OFFNews Последна промяна на 27 май 2019 в 05:40 1631 0

Снимка Александра Маркарян

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водоподаването в някои столични райони заради планирани ремонти.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ с ул. „Гечкенли“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рождество“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по ул. „Народно хоро“ - от ул. „Рождество“ до ул. „Буземска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Народно хоро“ с ул. „Рождество“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нешо Бончев“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа по ул. „Нешо Бончев“ - от ул. „Лястовица“ до ул. „Нешо Бончев“ №23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Нешо Бончев“ с ул. „Лястовица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверява "Софийска вода". Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството (http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx).

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.