Quantcast

Ученички обвиняват треньора си в блудство

OFFNews Последна промяна на 01 февруари 2016 в 09:56 6568 8

Ученички обвиняват треньора си по джудо в Спортното училище в София, че е блудствал с тях. Едно от момичетата твърди, че е било изнасилено. 

Блудствените действия с децата са продължавали с месеци, сигнал подал един от родителите, съобщи Нова тв. 

Ученичките са били изплашени и са се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище. Извращенията са ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на 13 и 15 години, ученички в спортното училище. Твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях. 

Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки и целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Симеон Ценев го избрали за треньор , защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.

Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на жертвите си и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват момичетата.

Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки. Заключвал ги в неговия кабинет. 

След дълго мълчание, едно от момичетата проговаря. Разказва всичко на педагогическия съветник на спортното училище.

Треньорът Симеон Ценев отхвърля обвиненията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.02 2016 в 16:41

СМЪРТ!

01.02 2016 в 15:34

СМЪРТ!

01.02 2016 в 14:03

В спортните училища от създаването им има вербално и физическо насилие върху децата. До такава степен са свикнали,че го приемат за нормално и след години разбират пораженията върху психиката си. В спортната гимнастика ги спукваха от бой, дори им отлепяха ушите от дърпане. Сложете камери в залите.

01.02 2016 в 12:37

СМЪРТ !!!

01.02 2016 в 11:36

За съжаление тренировките по джудо са подходяща среда за отключване на подобни нездрави мераци. Тренировките преминават в продължителни прегръдки и въргаляне на земята. Голямо увиване пада и дори неволно може да обараш както си искаш някой. На чичкото са му били слаби ангелите и се е подхлъзнал. Дано да си го получи.

01.02 2016 в 11:31

Аз откога подавам сигнали до ДАЗД за един педофил учител по карате в квартала... от улицата се вижда как кара момиченцата да правят неща, дето ги няма в каратето. Ама като му тропнах на стъклото и викна трима каратисти да ме питат къв ми е проблема. ДАЗД отговори, че ще се заеме. 6 месеца няма реакция, същият продължава да се занимава с деца.

Отделно, за един циганин-педофил от Пловдив подаваме сигнали няколко човека, дето тормози деца онлайн и говори как иска малки п*чки и такива обича и слага снимки на полуголи малки момиченца в нета. Сложил си е и снимка и всичко въпросния изрод, но никой не прави нищо по въпроса. И офнюз като им го дадохме да го покажат - те не го показаха, че да се знае от кого да се пазят децата в Пловдив.

01.02 2016 в 11:31

Този коментар е скрит от модератор, защото съдържа истината, само истината и неудобната истина.

01.02 2016 в 10:47

Ако е същия Симеон Ценев, за който мисля, то ...нямам думи. Но нека има разследване като хората все пак.