ТранСпорт на борд в събота, бул. "Стамболийски" без коли

OFFNews 10 август 2017 в 13:44 2569 0

БулевАРТ организират в София Столична община и Центърът за градска мобилност, първият купон от поредицата е тази събота на бул. "Александър Стамболийски". 

"ТранСпорт на борд" е с начало 10 часа, поканени са всички любители на лонгборд, скейтборд, ролери и тротинетки и техните приятели. Летните забавления за почитатели на модерния и еко начин за придвижване из града ще могат да карат свободно в участъка между булевардите „Княгиня Мария Луиза“ и „Христо Ботев“. Специално за тях тази част на булеварда ще е свободна от автомобили.

Ще има майсторски демонстрации на ролери - от „Екстрйм скейт“ и звездите на новата световна мания – лонгборда ще покажат на какво са способни. 

Младежите от LongDayBoarding ще преподават и безплатни уроци по борд каране на начинаещи. Млади стрийтарт художници ще покажат на живо върху пана от улични ремонти своята визия за модерна и вечно променяща се София . Сред тях са Виктория Котева и Радостин Неделчев- Чочо, който е и автор на логото на кампанията. На партито ще е и DJ Skrugie, както и партньорите на събитието от „Кока кола“, които ще раздават напитки без пари.
Специални шатри ще имат екипите от „Кахуна“, които ще предлагат бордове за свободно ползване и изпробване на спорта, а пък младежите от „Парашутка“ ще позволят да се пробват удобните надуваеми дивани. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови