Свалиха две момичета от кран, качили се да си правят селфи

OFFNews 08 април 2024 в 15:16 1931 0

Полиция

Снимка БГНЕС/архив

Две момичета са свалени от товарен кран в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи (МВР).

Говорителят на дирекцията Ася Йорданова уточни, че двете непълнолетни девойки са се качили на крана, в района на железопътната гара в града, за да си направят селфи.

Сигналът, че на шуменската улица “Станционна“ са забелязани две момичета, качили се на товарнен кран, е подаден на 5 април, малко след 15:00 ч. Към адреса незабавно са насочени спасителен и полицейски екипи.

Пристигналите на мястото пожарникари и полицаи са установили, че на крана има две момичета, които са свалени веднага, допълни Йорданова и припомни, че служители на Областната дирекция на МВР в Шумен и преди са реагирали на подобни сигнали.

От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите.

„Не излагайте своя и живота на вашите приятели на опасност заради предизвикателство, селфи или в търсене на нестандартно място за "отбелязване" в социалните мрежи. Няма нищо по-важно от живота и здравето ви“, призоваха от областната дирекция на полицията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки