СуперХостинг.БГ спечели награда на Webit Awards за най-добър cloud хостинг доставчик

OFFNews 12 май 2017 в 11:14 2907 0

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ спечели приза за cloud хостинг доставчик на първите по рода си награди Webit Awards.

Те се проведоха в рамките на международния технологичен фестивал Webit, който събра на 25 и 26 април в София водещи технологични експерти и визионери.

Категорията Best Cloud Hosting Provider има за цел да отличи лидерите в регионалния хостинг пазар.

„Хостинг услугите навлизат навсякъде около нас и се превръщат в ключов партньор за всяка организация. Екипът ни работи за да осигурим на нашите клиенти една завършена хостинг платформа, която им позволява да управляват ефективно бизнеса си и им предоставя всички тези възможности обединени в едно решение“, заяви по повод наградата Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

През последните години компанията инвестира активно в повишаване качеството и надеждността на своите услуги. От началото на 2016 година тя е внедрила и изцяло нова платформа за предлагане на хостинг услугите си, с която клиентите получават достъп до последното поколение технологии в тази област.

Цялото съдържание и услуги - файлове, електронна поща, бази данни и др., са на SSD дискове, което прави хостинг услугите на СуперХостинг.БГ първите ALL SSD (изцяло SSD базирани) услуги у нас. Въведена е и цялостна платформа за сигурност на клиентските сайтове.

В резултат на нововъведенията компанията е повишила непрекъсваемостта на услугите си до 99,99% и е увеличила бързодействието на сайтовете, хоствани при нея, до десет пъти, без нужда от допълнителни действия от страна на клиентите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови