Столичанка се заключи в колата си в гробищния парк в Стрелча

Диана Варникова 03 февруари 2023 в 12:00 1356 0

Полиция

Снимка БГНЕС/архив

Жената отказа да даде документите си на полицаите

Шофьорка от София е паркирала колата си в гробищния парк в град Стрелча, а когато органите на реда поискали да установят самоличността й, тя се заключила в колата и отказала да се подчини на полицейското разпореждане. 

Случката е станала снощи малко след 23 часа, когато в Районното управление на МВР в Панагюрище бил получен сигнал за лек автомобил, паркирал на територията на гробищния парк в Стрелча. Незабавно към мястото бил насочен автопатрул. Униформените установили, че в района на гробищния парк е паркирал лек автомобил „Мерцедес“, а до него стои млада жена. Те поискали тя да им предостави документи за самоличност. Шофьорката обаче бързо влязла в колата и се заключила вътре.

Въпреки отправените към нея разпореждания да слезе и да предостави исканите документи, тя категорично отказала да се подчини. Полицаите със съдействието на колегите си от РУ-Панагюрище установили, че жената е 36-годишна жителка на София.

След проведени продължителни разговори с нея те успели да я изведат от автомобила. Тя е задържана за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в средногорския град. По случая се води бързо производство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови