Спират водата в Симеоново, Дианабад и Овча купел

OFFNews 30 май 2023 в 05:00 1410 0

Спират водата в Симеоново, Дианабад и Овча купел днес, 30 май.

Снимка Архив

Спират водата в Симеоново, Дианабад и Овча купел днес, 30 май.

Без вода ще останат абонати на "Софийска вода" в кварталите "Симеоново", "Дианабад" и "Овча купел", предупреждава дружеството.

Днес, 30 май, тя ще бъде спряна от 9:00 до 21:00 ч в кв. "Симеоново" в района ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Бистришко шосе“, ул. „Хотнешки водопад“, к-с „Витоша вилидж“, к-с „Витоша парк“, к-с „Манастира“, Макси комплекс „Секвоя“. Причината е монтаж на водомер на бул. "Симеоновско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Арх. Иван Данчов“ с ул. „Бистришко шосе“.

В НПЗ "Дианабад" водата ще бъде спряна от 9:30 ч до 21:30 ч на ул. „Лъчезар Станчев“ от бул. „Драган Цанков“ до ул. „Лъчезар Станчев“ № 18 във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Лъчезар Станчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноска на ул. „Лъчезар Станчев“ № 7.

Строително-ремонтни дейности в кв. „Овча купел“ налагат спирането на водата от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. 663 и ул. „Кукуряк“ от ул. 659 до бул. „Монтевидео“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноска на паркинга на метростанция „Мизия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването чрез имейл или безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови