Синя и зелена зона в София се закриват до 29 март

OFFNews 16 март 2020 в 13:31 8292 2

Синя и зелена в София няма да работят до 29 март. В случай на голямо натоварване и липса на ред, ще направим допълнителни промени. Екипи на ЦГМ ще следят за натоварването. 

Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, по чието предложение оперативният щаб на София закрива зоните за платено паркиране.

Картите за пътуване в градския транспорт на хора с увреждания, които изтичат до 29 март, автоматично ще бъдат удължени, без да е необходимо отиване до пункт на ЦГМ. Подробности ще бъдат съобщени по-късно, уточниха от Центъра за градска мобилност. 

На всички метростанции е въведена организация за напомняне на пътниците да запазват по-голяма дистанция един от друг.

Продължава засилената дезинфекция на всички превозни средства на градския транспорт. Екипи на транспортните оператори следят използването на всяка линия и се подготвя реорганизация спрямо натовареността.

Моля всички софиянци, да спазват ограниченията и препоръките на Националния щаб и министерство на здравеопазването. Да, промените се отразяват на живота ни, но имат за цел да го запазят. Благодаря на всички за усилията! Заедно ще се справим!, пише още във фейсбук Фандъкова. 

Платеното паркиране във Варна няма да работи, синя зона се отменя, обяви по-рано днес кметът на Варна Иван Портних. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12139

2

iliyapopov

16.03 2020 в 16:46

Ей, Оффнюза, няма ли да го научите тоя наш български език? Казва се "синяТА и зеленаТА зони няма ....", защото е ясно за кои зони става въпрос! Срамота!

18551

1

Нострадамус

16.03 2020 в 15:11

Госпожо фандък, Закрийте Синята и зелената зони Не до 29 март, а до окончателната победа над Коронавируса ако искате да облекчите поне малко положението на хората!