Реакция: ''Белла България'' предоставя безвъзмездно транспорт за ваксината срещу COVID-19

Разполагаме с най-модерната хладилна техника, ситуацията е сложна, хуморът е неуместен, заявяват от компанията

OFFNews Последна промяна на 26 декември 2020 в 17:56 8194 0

В отговор на искане от “БУЛ БИО - НЦЗПБ“ "Белла България" предоставя безвъзмездно специализиран хладилен транспорт на ваксините срещу COVID-19, предназначени за страната ни. Това съобщиха в изявление до медиите от компанията, в отговор на коментарите, че ваксините се транспортират с бусове за колбаси.

Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др. Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна, уверяват от компанията.

Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването й, независимо от спецификата на дейността си,“ коментират от „Белла България“. Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен, завършват позицията си от "Белла България"