Промени в движението заради мача на Стоичков

OFFNews 15 май 2016 в 06:37 5479 0

Футболната среща на 20 май на Националния стадион "Васил Левски" по повод юбилея на Христо Стоичков налага промени в движението, съобщи Столична община. 

Забраняват се престоят и паркирането от 6 часа на 18 май до края на мача на алеите около стадиона. От 8 часа до приключване на мероприятието на 20 май не може да се спира и паркира на на моста пред Национален стадион „Васил Левски”; на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; на пл. „Св. Александър Невски”, северозападната дъга, между ул. „Оборище” и ул. „11-ти август”. 
От 18 часа в деня на срещата до края й само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

След 18 часа до приключване на мача автобусна линия № 75 ще пътува със скъсен маршрут до Военна академия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови