Полицията в Бургас удари група за трафик на жени

OFFNews-Бургас Последна промяна на 27 август 2015 в 09:59 2597 0

Трима мъже, осъществявали вътрешен трафик на момичета, са задържани след специализирана полицейска акция, проведена от служители на отдел "Криминална полиция"  в ОДМВР – Бургас и полицаи от РУ-Несебър, със съдействието на служители от бургаската жандармерия, съобщават от пресцентъра на полицията. 

Задържаните са на възраст между 35 и 40 години, от Плевен. Към момента са разпитани над десетима свидетели, посочили като организатор на престъпната дейност единия от задържаните – А.А. /38г./. Той е привлечен в качеството на обвиняем за вътрешен трафик, наложена му е мярка за задържане до 72 часа.

В хода на операцията е установено,че на младите жени – на възраст между 18 и 28 години, било обещавано да работят като танцьорки. В последствие, на някои от тях е предлагано да извършват сексуални услуги срещу заплащане. Уговорката била парите, получавани от сексуалните услуги, да се делят по равно. Всяко от момичетата получавало заработеното в края на «работния ден» в отделен плик.

Момичетата били настанявани в частни квартири в Слънчев бряг, а клиентите  обслужвали в специално пригодени за целта помещения в непосредствена близост до еротик-клуб в курортния комплекс. На вечер работели средно осем момичета, по твърда тарифа 150 лв. на час. «Политика на фирмата» била сексуалните услуги да се продоставят само на чужденци.
При извършеното претърсване на помещенията, ползвани от момичетата, са намерени и иззети наркотични вещества, както и документи, доказващи осъществяваната престъпна дейност.Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови