Почина тежкоболната Теодора, която бе транспортирана от Бразилия

OFFNews 05 юни 2018 в 13:27 19099 2

Тежкоболната Теодора Маджарова, която през май бе транспортирана от Бразилия у нас с помощта на дарителска кампания, е починала вчера.

Скръбната вест съобщи съпругът ѝ Александър Русанов.

Теодора страдаше от онкологично заболяване в напреднал стадий, а състоянието ѝ според лекарите бе нелечимо. С последна надежда за спасение тя потърси алтернативна терапия в Бразилия. По време на престоя ѝ там обаче се влоши рязко и се наложи съпругът ѝ, с помощта на средства от дарители и съдействието на МВнР, да я прибере у нас, за да може да близките ѝ да се сбогуват с нея.

Редакцията на OFFNews изказва съболезнования на семейството на Теодора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12796

2

Draven Filosoff

06.06 2018 в 07:37

Съгласен съм със Стефан. Те са една пирамида за извличане на пари от отчаяни хора.

23293

1

Стефан

05.06 2018 в 15:45

Поне се е отървала. Дано Господ и прости. На семейството и е рано да прощава.
Да разбираме това като успешна, или като неуспешна реклама на "турската клиника"?
Там работят и великолепни специалисти, някои познавам от десетилетия, някои съм учил още като студенти, някои като специализанти. Някои са учили пък мене - грамадни професионалисти, да са живи и здрави да ме подучат още. Но са там единствено заради заплатите. Сам по своя воля - не ходя в тия болници. И няма да отида, независимо от нуждите си. Веднъж се направих там на пациент, преди години. Още го разказвам като пример "не правете така!". Там няма медицина, има технология за правене на пари. А персоналът понякога е опасен за пациентите, понеже не разбира какво прави, особено средният. Сестрите, демек. На лекарите, прочее, също е забранено да мислят. Което значи, че им е забранено и да са лекари.
 
X

Да помогнем на украинските деца!