Откриха изчезналите деца в София

OFFNews 09 октомври 2016 в 08:55 4609 4

Снимка Фейсбук на СДВР

Намерени са трите деца от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в столичния квартал "Люлин", които полицията издирва от два дни.

Това потвърди директорката на заведението Ива Веселинова за БНТ. На 7 октомври децата излезли за училище, но така и не стигнали до учебното заведение, а вечерта не се прибрали в дома. Засега няма информация къде са били децата, открити са на територията на София късно снощи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

3

Red or Dead

09.10 2016 в 13:35

Йончев, что же стало, как му “изчислихте“ рейтинга на пуделчук баш на -10 000...:)

Земи го разкарай, че чак не ми се влиза в сайта вече.....то бива непрестанно ср.не из всички теми, ама той си страда от хронична диария.....все едно и също....луд умора няма.....да му привеждат грантовете от...“А за Б“ и ако може да не “пише“ нищо;)

Ей на, заради това, че “А за Б“ са главен спонсор на концерта на Съли Ерна, аз ДЕМОНСТРАТИВНО ще го бойкотирам, тия окепазяват всичко до което се докоснат.....най-много ще ме яд, ако участва челистката Ирина Чиркова, много ми харесва и визуално и като сценично присъствие.....

Ей сега ще си пусна блу-рея на Съли с нея в знак на моралния потрес който предизвиква съществото пуделчук, очевадно ползващ се със завидна протекция....само ми е........невнятно почему

Ама да му бере гайлето Йончев.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!