Още снимки на Волен от Париж и Венеция

OFFNews Последна промяна на 12 декември 2013 в 15:18 23496 47

На балкона на луксозния
На балкона на луксозния "Фор сийзънс Джордж V" в Париж

 

Още снимки на Волен Сидеров от воаяжа му до Венеция и престоя му в парижкия хотел "Фор сийзънс Джордж V" публикува агенция "ПИК".

На кадрите лидерът на "Атака" пуши пури и пие шампанско с ягоди  на балкона на свръхлуксозния хотел и край "Канале гранде". Никъде не се вижда кой е събеседникът, пред когото позира. 

По-рано днес агенция "ПИК" пусна друга порция снимки с анонимен автор и подател, на които Сидеров лежерно се е разположил в бял халат на балкона на хотел "Джордж V".

Волен Сидеров в Париж Волен Сидеров в ПарижСидеров

 

В хотел "Джордж V" В хотел "Джордж V"

Волен СидеровВолен Сидеров

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.12 2013 в 16:37

Има само един начин да се дискредитира Волен и това е да му с е даде възможност както на всички
останали да упражни реално изпълнителната власт.И тогава или обесен на площада,или -рай за
бедните българи!Трети вариант-няма!

12.12 2013 в 23:26

Тука се разплаках! :D :D :D :D :D :D

12.12 2013 в 22:48

OMFG...

12.12 2013 в 21:42

Няма прошка за Волен. Червената чума не прощава. Заигра се Волен с червените, направи пачка, но вече повече пречи отколкото да е от полза роду. Спусната е заповед да се ликвидира като политик за да не може да обърне пак палачинката и да започне да прави номреца като използвана и зарязана фльорца. Не са случайни тези снимки, добре подбрани, добре направени, шпионска работа с финес.

12.12 2013 в 20:19

Бай Ганьо в клоунски доспехи. Ахахахахахааааа

12.12 2013 в 20:13

С тези двама депутати и масираната атака по Волен Сидеров считам, че някой на високо ниво, най-вероятно в ДПС, го е хвърлил на кучетата и „Атака" ще бъде заменена от друг проект. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
"Моят прочит на това, което се случва, е, че в момента, в който излязоха тези двама наши депутати от ГЕРБ, масирано, през една агенция, започнаха да излизат снимки на Волен Сидеров от различни курорти и видно нелицеприятни.
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/14928-borisov-nyakoi-e-hvarlil-siderov-na-kuchetata-shte-smenyat-s-nov-proekt- ataka.html

12.12 2013 в 20:11

"нищо ново под слънцето..." Книга на Еклисиаст, Библията

12.12 2013 в 19:47

"- А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам..."
Алеко Константинов, Бай Ганьо, 1895 г.
 
X

Парламентът на живо