Обява за работа на НАП: Търсим събирачи на данъци, устойчиви на стрес

OFFNews 11 декември 2013 в 14:23 4906 1

НАП
НАП

 

Националната агенция за приходите публикува в обява за работа, че набира хора за колцентъра си в София, които ще трябва да убеждават по телефона длъжници да си платят данъците и осигуровките.

НАП търси четирима експерти за колцентъра си.

В обявата изрично е посочено, че от кандидатите се очакват "отлични комуникативни умения, способност за работа под стрес и много добро познаване на данъчното и осигурителното законодателство".

Стартовата заплата на новоназначените експерти е 800 лв.

За участие в конкурса не е необходим предишен професионален опит, а изискването е участниците да имат минимум образователна степен „бакалавър“.

Документи се подават в НАП до 21 декември лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно в сградата на Централното управление на НАП на бул. „Дондуков“ 52 в София.

В последните 2 години НАП все по-често използва информационния си център за събиране на забавени плащания към бюджета. За този период са проведени разговори и кореспонденция с над 150 000 души, като в над 70% от случаите задълженията са платени без да се налага да се предприемат принудителни мерки, се казва в прессъобщението от НАП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл