Най-актуалните цветови комбинации за зимния сезон

OFFNews 21 ноември 2021 в 15:31 579 0

Всяка година излизат нови и все по-актуални облекла, които да използвате в своя полза и да продължавате да подобрявате стила си на обличане и дори начина, по който представяте своя ежедневен и делови аутфит. През зимата на 2021/2022 отново ще станем свидетели на изострен интерес към водещите трендове при нюансите, комбинациите между тях и топ решенията при дрехите, разказват от Alessa.bg. На фокус ще са шарките и багрите, които ще изпълнят всеки гардероб със стил и класа.

Кои цветове ще бъдат “тренди” тази зима?

Онези, които следят модните тенденции “изкъсо”, знаят колкото голяма е динамиката при трендовете за дрехи, обувки, аксесоари и цветове. Към последните можем да отнесем нюанси като зелено, жълто, черно, бяло, градско кафяво, както и съчетаването помежду им. Всеки един от тях ще е тренди тази зима, така че заложете на дрехи в тази тоналност и експериментирайте с тяхното комбиниране. На фокус е експресията, контрастът и дръзкият подход, който ще накара да забравите веднъж завинаги за посредствеността, която е антипод на високото самочувствие.

Как да ги съчетаете?

Когато имате ясна представа как искате да изглеждате в ежедневието си, няма да ви е никак трудно да постигнете желаните резултати, придържайки се и към хитовите цветове при дрехите. Сред тазгодишните тенденции с най-висок рейтинг ще са съчетанията на визии, като:

- тъмно кафява блуза с тъмен деним и блейзър в топлата гама. Черните боти са уместен финиш, на който спокойно може да заложите, както и на сникърси в бяло – нека е още по-ефектно;

- риза в цвят касис и дънки с висока талия. Този цвят е също много актуален при дрехите, като интересното при него е, че подхожда на повечето цветотипи и е подходящ десен за офис визията и за всеки ден;

- черно и бяло – непреходен тренд, който се свързва с изисканост, стил и семпла красота. Тази комбинация от цветове е шик и е подходящ избор за делови дрехи, които не е препоръчително да са крещящи и да се натрапват;

- oversize пуловер в бежово и бяло – “пухкав” избор, който е едновременно удобен и тренди. Можете да го носите с дънки, с клин, с панталон, с боти или сникърси – с всичко, с което прецените, че ще ви кара да се чувствате добре и стилно.

Когато подбирате цветовете за дрехите си, вземете под внимание и кои нюанси подхождат на тона на кожата и на личността ви дори. Подходете персонално, но не пропускайте да разберете и какви са актуалните трендове в момента, защото е винаги добре да знаете какво се случва в света на модата!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!