Министър Цанова на работа с колело (снимки)

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2014 в 13:58 20629 33

Снимка Булфото

Илияна Цанова на колело

Заместник министър-председателят, отговарящ за управлението на средствата от Европейския съюз Илияна Цанова бе уловена от фотографи на "Булфото" да отива на работа с велосипед. 

Илияна Цанова беше вицепремиер и в предишния служебен кабинет на Марин Райков, в който също отговаряше за еврофондовете.

Тя е магистър по финанси от УНСС със сертификат за следдипломна квалификация по финансов мениджмънт от Университета „Джордж Вашингтон”, САЩ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2014 в 15:02

Lea, колелото ти струва около 2000 лева, не се фукай. Ще ти се да е 12 000. Момичето е младо красиво, пробивно хитро като невестулка, рано обръгнато - всички качества да видим една нова Емилия Масларова. На работа с колело, после със скъпи бижута, кожи, дестнации които струват хиляди министерски заплати и яхти. Гледали сме го тоз средноазиатски филм

17.10 2014 в 11:57

Lea, на кого му пука за теб и за твоето колело, че да ни занимаващ. А иначе, с каквото иска да ходи на работа, важното е какви са резултатите.

17.10 2014 в 11:56

В Скандинавието поне половината политици ходят на работа с колелета. И това че една българска дама в политиката иска да ни покаже една хубава практика от западния свят, не значи че трябва веднага да скачаме с лошо. Пак казвам, западния свят може да е толкова крив колкото и ние в Бг, но има хубави практики и тенденции, и поне тях можем да вземем и при нас. Стига с тия бесни автомобили, злобари зад кормилото, стига с мръсотията и отвратителния въздух. В тази връзка, тази министърка сигурно няма да издържи дълго по тия улици и с тия злобни шофьори, дето без да им мигне окото ще си минат през теб... Това е най-гадното в България или по-скоро сред българите... винаги може да има човек с някаква хубава мечта, с желание за подобрение, с желание да отиде на работа с усмивка, да отиде с колело в костюм примерно, или с красива дреха, и момента в който излезе навън всичките му мечти и желания за нещо по-хубаво биват разрушени, кой ще те напсува, кой ще те бутне, кой ще те опръска минавайки през локва, кой ще ти се присмее... Ако на всяка нова и хубава промяна българина се отнася винаги така, никога няма да ни се промени тоя мизерен манталитет.

17.10 2014 в 11:09

Абе, Марчо, на колелото с големи букви пише ДРАГ. Къде виде Пежо, къде виде батерии? Българска марка - България е един от най-големите износители на велосипеди в ЕС. Браво на Цанова - само с едно ходене наработа казва няколко неща едновременно.

17.10 2014 в 10:31

Моето колело струва 12 бона (изцяло карбонено, няма нужда от подробности за другите екстри), но никой няма да ме посочи с пръст, защото си го карам без да съм министър. Като министрите слизат от коли - защо са в коли; ако министър е красива - с кого е спала; ако кара колело - ама каква марка е и колко струва.
Е, злобата явно е по-силна от всичко друго, но момичето си остава младо, красиво, кара си колелото и ако ще да се разпорите от злост и дребни сметки - тези факти няма да се променят.

17.10 2014 в 09:23

Това е нормален, модерен човек. В западните страни, особено в северна Европа е и нормална практика.

А преди няколко години стоях близо 30 минути до задния вход на парламента. Депутатите излизаха на двойки, тройки и четворки и се качваха в два автомобила, които ги извозваха до другата парламентарна сграда, бившия партиен дом. Чакаха за автомобил, при положение че е само 3-4 минути пеша, при това за някой който ходи бавно. Тогава се чудех що за сган ни управлява.

17.10 2014 в 04:34

Браво! Особено за токчетата:)
Колелото е най-обикновено а мацето е супер! :)

16.10 2014 в 23:44

Като я гледам как гледа в обектива хи не ми се вярва това да са случайни снимки. Направо са си нагласени. Някой си прави някакъв PR.

16.10 2014 в 23:22

До Марчо: За сведение: това колело не е Пежо и не е с електрическо задвижване. Марчо, Марчоооо, оди си на село.

16.10 2014 в 22:46

Браво на министъра, дава добър пример!
А и колелото е готино :)