Магистрала “Тракия” се наводни край Цалапица

OFFNews Последна промяна на 16 септември 2014 в 10:15 2405 0

Тракия

Екипи на пожарната отводняват автомагистрала “Тракия”. Част от пътното платно на магистралата била наводнена от канала при отклонението за село Цалапица, съобщава БНТ.

Временни забрани за движение на МПС са въведени по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка на Държавно ловно стопанство ”Кормисош”, след село Белица, до границата с област Смолян, съобщават от АПИ. Ограничения има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино. Забранява се движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки на Храбрино. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обходен път. Участъкът е обозначен с пътни знаци.

Ремонтни дейности се извършват и по пътя Троян-Кърнаре, поради свличане на скална маса до ръба на пътното платно се въвежда временно ограничение на скоростта 30 км/час и движение с повишено внимание. Опасност от падащи камъни има по пътя София-Карлово-Бургас, при “Козница” и “Стражата”, Троян-Кърнаре, по пътя Асеновград-Смолян, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Смолян-Кричим-Стамболийски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови