Kaufland подарява свежи ябълки на децата по случай Деня на детето

Специална безплатна програма за деца е част от откриващия уикенд на сцена „Централни хали“

OFFNews 31 май 2024 в 13:50 18098 0

Kaufland

Снимка Kaufland

Kaufland

С подарък – свежа ябълка за всяко дете, най-големият ритейлър у нас Kaufland България ще отбележи Международния ден на децата – 1 юни. Инициативата е в продължение на дългогодишните усилия на компанията да реализира мерки за подобряване качеството на живот на децата у нас. За да повдигне въпроса за значението на детството, по-рано тази седмица компанията пусна и тематичен видео клип, който може да бъде видян тук.

Специална програма за деца е подготвена и в рамките на откриващия уикенд на най-новото културно пространство в София – „Сцена Централни хали“. По повод Деня на детето на сцената в сутерена на емблематичната сграда ще бъдат реализирани множество безплатни инициативи за деца включително работилници за четене, за изработване на грънци и оцветяване на сладки. Пълната програма на безплатните събития, които стартират тази вечер с театър и музика на живо, можете да намерите на сайта на Централни хали (www.sofia-hali.bg) или в социалните медии.

Kaufland България е силно ангажирана с множество инициативи в полза на децата – дарителски програми, облагородяване на градската среда, образователни програми и инициативи в подкрепа на балансираното хранене и активния начин на живот. Веригата целогодишно предлага голямо разнообразие от стоки за бебета и деца със сертифицирано качество – детски храни, козметика, текстил, играчки, включително и под собствените марки Kuniboo®, bevola®, Hip & Hopps® и Kidland®. През 2022 г. Kaufland получи сертификат „Компания – приятел на детето“ от Национална мрежа за децата в потвърждение на своите успешни политики в полза благосъстоянието на децата и заради подкрепящата среда, която компанията осигурява на своите служители с деца и техните семейства.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх