Избиха зъбите на жена, защото прилича на гей

Последна промяна на 13 февруари 2019 в 12:11 20246 10

Столичанка бе ударена с юмрук в лицето и ѝ бяха избити зъби, само за това, че прилича на гей. Историята бе разказана във фейсбук от потърпевшата от насилието Галя Петкова, която е собственик на известни столични заведения.

Случаят е от тази неделя. Жената разхождала кучето си в района на хотел "Хемус" в центъра на столицата, когато мъж на около 40 години я загледал и я нарекъл "педал долен". Петкова отминала без да отговори нищо, но това не попречило на хомофоба след 5 минути да се върне и да я удали с юмрук в устата.

Резултатът е: 2 зъба по-малко и още 3, на които съдбата е неясна още, обяснява жената.

Петкова си е извадила медицинско и е подала сигнал в полицията.

Ето и целия ѝ разказ за случилото се:

Една не много забавна история.

Винаги съм смятала и вярвала, че в София хомофобията е само по време и около прайда. До вчера.

Вчера бе прекрасен пролетен слънчев ден. Взех си любимото кафе и тръгнах да се разхождам по локалното на Черни връх. Бях с Декстър (куче-бишон фризе със син гребен). Разкошно весело и леко лудо куче, което се радва на всичко. Пред сладкарница “Неделя “ се разминах с нормално изглеждащ мъж на около 40 години, който погледна кучето след това мен и каза ”Педал долен”.

Беше прекалено слънчево за влизам във филма на някакъв тесногръд малоумник. Не реагирах. Само го погледнах и продължих. 5 мин. и 200 метра по-късно, чух бързи стъпки зад гърба си. В момента, в който тръгнах да се обръщам, усетих юмрук в челюстта. Придружен с репликата “да не съм те видял повече в този район”. Беше същият нещастен човечец, решил да раздаде справедливост. Резултатът е: 2 зъба по малко и още 3, на които съдбата е неясна още. Удари ме и избяга. Избяга! Дотам му стигнаха топките. Какъв живот трябва да си живял и как трябва да се те възпитавали за тичаш и удариш човек, който не познаваш само, защото изглежда различно и не се вписва в твоята рамка. В 4-и следобед в неделя. В прекрасен слънчев ден, предразполагащ усмивка и щастие. Аз, мило човече, ще продължа да се усмихвам (с 2 зъба по-малко на тоя етап). Ще мине малко време и ще те забравя. А ти? Ще продължиш ли да дебнеш хората по улиците...

Едно нещо имам да кажа на нормалните хетеросексуални хора. Моля ви, учете децата си да са щастливи. Ако не знаете как, ще ви кажа: Давайте им Любов. Толкова е просто. ❤️

П.с. Подала съм каквото трябва. Вадя медицинско. Не аз съм жертвата, а той!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21027

13

sottozero

16.02 2019 в 22:34

о.к. мерси

2257

12

Владимир Йончев

15.02 2019 в 22:49

sottozero, възстановявам ти коментара.
Според мен е грозен, защото това е преди всичко бита жена, а след това каквото и да е друго, но излагацията си е твоя, а формално е спорно дали нарушаваш правилата.

1000

11

leomesi

14.02 2019 в 15:46

А после ми разправяйте, че българите сме много толерантни...

66856

10

El Commandante

13.02 2019 в 19:25

Нещо в тая история не е така....

926

9

borisboris

13.02 2019 в 18:38

Дами и господа изпълзели от бунището, вие нормални ли сте?
Наистина ли смятате, че можете да бъдете бити по улиците само заради това как изглеждате?
Вероятно ако се случи с ваш близък ще грухтите друго...

816

6

бацка

13.02 2019 в 15:31

Смотаняците с никове, представляващи случайни низове от символи (явно за толкова ви стига акъла, като се налага да регистрирате по незнайно колко профила) - жалки сте. Смотани, задръстени и изключително долни. Дано поне си получите дневната ставка с тия коментари, макар че никъде не споменавате Путин с добро...

21027

4

sottozero

13.02 2019 в 13:55

Алооооооооооо, офнюз ли сте, кви ст3, защо сте ми изтрили коментара, заради думата ДЖЕНДЪР,в която както ми убеждавате непрекъснато няма нищо притеснително, а и аз я използвах, защото не зная как се самоопределя ТОЙ/ТЯ/ТО и т.н. всичките стотици социални полове, и не исках да ГО засегна:)))