Гледайте "Ендевър' по Epic Drama

OFFNews Последна промяна на 13 септември 2018 в 00:29 3503 0

Снимка ITV Global

Четвъртият сезон на "Ендевър" започва тази вечер, в 22:00, по новия драматичен канал Epic Drama.

Шон Еванс и Роджър Алам получиха награди за ролите на Ендевър Морз и Фред Тързди. Познаваме Еванс за участието му в "Коприна", "Уайтчапъл" и "Пръст при пръстта"; Алам е известен с ролите си в Game of Thrones, "Изчезналият" и "Каймакът на събитията".

След драматичния завършек на третия сезон, елитът на Оксфорд се опитва да събере парчетата на личния и професионалния си живот. Инспектор Морз очаква резултатите от изпита си за сержант, докато Фред Тързди и съпругата му Уин се опитват да се справят с напускането на дома от децата. Сам е отишъл в Армията, а травматизираната Джоан е изчезнала и никой не знае къде е.

Предстоят още по-сериозни предизвикателства - "Лятото на любовта" започва и оксфордската полиция се озовава в предната линия на бъдещето - компютри, поп музика, Национална здравна служба и ядрена енергетика - когато борбата между старото и новото се разгаря в града.

Както винаги се случва с прогреса, има хора, които искат да го използват с лоши намерения, и Ендевър, Тързди и колегите им се занимават с най-страховитите си, озадачаващи и невероятни случаи досега.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в HD в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !