Да запалим свещ в 20 ч в подкрепа на Украйна

Александра Бонева Последна промяна на 21 февруари 2014 в 12:29 4110 6

Призива за солидарност с Украйна
Призива за солидарност с Украйна

Инициатива в подкрепа на протестите в Украйна, тръгнала от Полша, зове за последователи и у нас.

Призивът е днес, в 21 ч българско време (20 ч централноевропейско) хората да запалят на прозорците си свещ в знак на солидарност с народа на Украйна и в памет на загиналите там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.02 2014 в 15:56

... това, с безбандеролните свещи било "кьорфишек" промоция... минавам на план Б... ще взема да изпия една ракия за "бог да прости" Падналите и една-две-три за за Геройски Оцелелите в борбата срещу СССР Украински Братя по Съдба!


P.S. Бъл(воч)Кански... е *******!

21.02 2014 в 15:04

Ще запаля свещ и без това утре е Задушница. Не мога да престана да мисля за бруталните картини от Майдана и за Олеся, момичето-доброволка на червения кръст. Днес чета в украински сайт, че хората са нямали никакъв шанс, защото срещу тях е имало професионални убийци като Сергей Асавелюк, главорез от групировката "алфа". Ще запаля свещ и за българите, чиято наведена главица, сабя не я сече. И за родените роби като Балкански и сие....Ще запаля свещ, за да видя, как комунизмът и неговите творения се преселват в преизподнята, където усмихнат ги очаква Чаушеску.

21.02 2014 в 14:24

анусът на професор балкански е блокирал в крайно отворено положение и от него се изсипват редки лайна.
което ако беше в някакъв друг сайт би било даже забавно
сега просто смърди

21.02 2014 в 14:24

Ще запаля свещ за Украинците довечера, но за нас кой ще запали?Пак си гласуваха изборния закон да е пропорционален и да са пак същите в парламента!Писна ми!

21.02 2014 в 14:14

Еми наистина Украйна е за съжаление. Западняците се на път да сложат ръка върху тази страна и да я колонизират, както направиха с България. Първо ще им разграбят промишлеността, после ще унищожат селското стопанство, ще им намалят армията, за да са беззащитни, ще нахлуят шорошоидните НПО-та, ще плъзнат навсякъде с гей-пропаганда, мултинационалните компании ще заграбят природните ресурси на страната, всички печеливши дейности ще бъдат взети от западняците.

Ще им вдигнат цените до европейските обаче заплатите им ще останат ниски, безработицата ще се увеличи, здравеопазването ще стане платено и т.н. Абе отработен сценарий. Като по ноти. Ще им влезе и на тях еврогейският ГОЛЯМ ***.

21.02 2014 в 12:46

... за случая в ЛаФките ще бъдат пуснати "промоционално" свещи, освободени от ДДС и без бандерол... хайде(юруш) народе!

Поклон пред Украинците! Слава!