CETIN България открива нови позиции по програмата Open Mind

Програмата е насочена към професионалното развитие и социална интеграция на хора в неравностойно положение

OFFNews 26 август 2021 в 16:00 931 0

Телекомуникационната компания CETIN открива общо три работни позиции за хора с физически затруднения, които в рамките на две години ще могат да се реализират в областта на финанси, бизнес развитие и търговията. Позициите са част от седмото издание на програматa за професионално развитие и социална интеграция на хора в неравностойно положение Open Mind.

Участниците в програмата ще могат да се възползват от адаптирана работна среда, възможност за повишаване на професионалната си квалификация и конкурентоспособност на трудовия пазар, както и да развиват и прилагат знанията и уменията си в реална бизнес среда, получавайки адекватно за позицията възнаграждение. Успоредно с това всеки от тях ще има психологическа подкрепа и персонален наставник от екипите в CETIN България.

Желание за участие в Open Mind може да се заяви до 15 септември 2021 г. включително чрез регистрация и изпращане на автобиография и мотивационно писмо на следните линкове: Счетоводител/ Сътрудник Управление на документи / Координатор проекти. Кандидатите следва да имат завършено висше образование в зависимост от избраната област, компютърна грамотност, силна мотивация за учене и желание за работа в екип. Владеенето на английски език е предимство.

След приключване на двугодишната програма участниците ще получат подкрепа за професионалната си реализация в или извън компанията.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх