Quantcast

Божо Кравата обвини Митьо Очите за въоръженото нападение в Слънчев бряг

OFFNews Последна промяна на 20 октомври 2016 в 08:07 4434 5

Божо Кравата твърди, че Митьо Очите организирал въоръженото нападение в Слънчев бряг

Снимка bTV

Стрелбата в Слънчев бряг е била въоръжено нападение, организирано от Димитър Желязков-Очите. Това каза в интервю за bTV Божидар Георгиев, известен като Божо Кравата, който беше издирван близо четири месеца от „Интерпол” след стрелбата в курорта.

Основният враг на Димитър Желязков се предаде в полицията във Велико Търново. По думите на Георгиев още с влизането си в ресторанта Митьо Очите започнал да крещи: „Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви правя”. 

„Замахна да ме удари, но не с голяма сила, за да изгубя съзнание. След това му казах: „Какво правиш, седни да говорим”. Следващото нещо, което си спомням, беше човек със зареден пистолет, защото изщрака и го насочи към мен. Чух изстрели”, разказва Георгиев.

По думите му той няма представа за какво е била престрелката.

„Няма паркоместа, няма наркоместа. Искал съм да взема рекет? От Митьо Очите? И малките деца няма да го повярват”, категоричен е Георгиев. „Аз вярвам в своята невинност”, допълни той.

Предстои Божидар Георгиев да бъде привлечен като обвиняем за лидер на престъпна група, а разпитите вероятно ще продължат цяла нощ.