Бившата приятелка на прокурорския син показа снимка как я е бил

OFFNews 15 септември 2023 в 09:54 6583 1

Пострадалото момиче

Снимка Боряна Рангелова

Пострадалото момиче

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов, обвинен в 4 заплахи за убийство и побой над нея, показа снимка на лицето си след, по думите ѝ, поредното посегателство.

На 13 септември 19-годишният Михайлов получи нови обвинения след претърсване и изземване от дома му. Сигнал срещу сина на прокурора Бисер Михайлов подаде именно пострадалото момиче. 

"Поради множеството постове с недостоверна информация относно моята личност, не можах да остана безучастна и безгласна. След като искате да видите колко точно съм била "изплашена", колко точно съм била разрушена, мога да ви предоставя стотици такива снимки", пише Боряна Рангелова.

Тя допълва, че искрено пожелава на хората, които публикуват сегашните ѝ снимки, в които е усмихната и на тези, публикуващи снимки, които "притежава само лицето Васил Михайлов", никога да не живеят така, както е живяла тя. 

"Защото много от вас не биха издържали и секунда така, както аз съм живяла 2 години. Обръщам се не само към хората които ме осъждат, обръщам се и към всички онези, които ми дават цялата си подкрепа, за да им благодаря. Обръщам се и към всички жени, изпитали това което съм изпитала аз - никога не позволявайте да ви посягат, да определят правилата на живота ви, да ви казват как трябва да изглеждате, да потискат личността ви или да ви убеждават, че не сте обичани и ценени", заключва Рангелова. 

Тя пише още, че хората, преживели подобно нещо, не трябва да са изплашени, защото "истината винаги побеждава".

Пред местния сайт "Мироглед" момичето е разказало, че по време на връзката си с Михайлов, той не ѝ е давал да носи определи дрехи, да излиза от дома си след 18 ч., не има приятелки и да разговаря със семейството си.

"Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той. Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах", разказва още пострадалата. 

Момичето допълва, че е приключила взаимоотношенията си с него, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

"3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала", обяснява Рангелова. 

Тя твърди, че освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!