Без вода ще бъдат на четири места в София

OFFNews 20 декември 2017 в 06:57 2104 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Йосиф Соколски“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Летоструй“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Рилска обител“, бул. „Ботевградско шосе“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мимоза“ в „Курило“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Мимоза“, ул. „Циклама“ от ул. „Мимоза“ до ул. „Кестен“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Строително-монтажни работи на ул. „Григорий Горбатенко“ в „Младост“ I налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бл. 156, бл. 168, УПИ VII(5969), кв. 3Е, на ул. „Григорий Горбатенко“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сава Михайлов“ в „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Сава Михайлов“ от ул. „Тодор Икономов“ до ул. „Иван Хаджиенев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови