Бъчварова: Скоро ще има яснота по убийството на магистрала "Струма"

OFFNews 28 юни 2015 в 12:03 5589 12

Скоро ще има яснота по жестокото убийство на 47-годишния Николай Чивиев, което беше извършено на магистрала "Струма" в петък.

Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен минисър Румяна Бъчварова пред БНР.

"Мога да кажа, че МВР работи много активно и призивите за активизиране са малко неоснователни. Има свидетели на този случай. В момента има досъдебно производство, изясняват се всички детайли и мисля, че скоро ще имаме решение на този случай", зави тя.

Бъчварова отказа да потвърди, че извършителят на убийството е соченият в медиите Емил Чачев, с прякор Ембака с мотивите, че не може да даде никаква информация докато тече досъдебното производство.

"Не мога да потвърдя една или друга версия. Нека да оставим органите да работят спокойно и да си свършат работата", добави тя.

Бъчварова призова служителите на пътностроителните форми да не влизат в саморазправа, ако шофьори нарушават ограничения, а да се обръщат за съдействие към КАТ.

47-годишният Николай Чивиев бе пребит до смърт в петък по обяд на строящата се отсечка на автомагистрала "Струма".

Извършителите са обявени за национално издирване от полицията. 47-годишният служител на фирма "Агромах", която изпълнява участъкът на магистралата от Сандански до Кулата, е отговарял за охраната на трасето, по което се полага асфалтовата настилка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!