Бъчварова: Скоро ще има яснота по убийството на магистрала "Струма"

OFFNews Последна промяна на 28 юни 2015 в 12:03 5161 12

Скоро ще има яснота по жестокото убийство на 47-годишния Николай Чивиев, което беше извършено на магистрала "Струма" в петък.

Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен минисър Румяна Бъчварова пред БНР.

"Мога да кажа, че МВР работи много активно и призивите за активизиране са малко неоснователни. Има свидетели на този случай. В момента има досъдебно производство, изясняват се всички детайли и мисля, че скоро ще имаме решение на този случай", зави тя.

Бъчварова отказа да потвърди, че извършителят на убийството е соченият в медиите Емил Чачев, с прякор Ембака с мотивите, че не може да даде никаква информация докато тече досъдебното производство.

"Не мога да потвърдя една или друга версия. Нека да оставим органите да работят спокойно и да си свършат работата", добави тя.

Бъчварова призова служителите на пътностроителните форми да не влизат в саморазправа, ако шофьори нарушават ограничения, а да се обръщат за съдействие към КАТ.

47-годишният Николай Чивиев бе пребит до смърт в петък по обяд на строящата се отсечка на автомагистрала "Струма".

Извършителите са обявени за национално издирване от полицията. 47-годишният служител на фирма "Агромах", която изпълнява участъкът на магистралата от Сандански до Кулата, е отговарял за охраната на трасето, по което се полага асфалтовата настилка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.06 2015 в 12:00

Тези с един гамен не могат да се справят, камо ли с организираната престъпност, но пък имат наглостта да протестират. Само да си късат униформите и да обвиняват невинни хора могат, както и да се повишават след това...

28.06 2015 в 14:38

Ами убитото момче посред бял ден в Борисова градина?
И там имаше "усилена работа". 47 000 полицаи и още колко си следователи НЕ могат да заловят, по-всяка вероятност, НЕПЪЛНОЛЕТЕН убиец-ученик!
Забрави се вече за този скотски акт много бързо!
Да почива в мир!

28.06 2015 в 14:13

Е, как какво е станало с предишното убийство в парка?! Отшумя. Всяко чудо тук е за три дни или ако междувременно го измести друга "новина".

Ама през тъпата глава на тази кабинетна разносвачка на табли с кафе изобщо не минава мисълта, че след всяко тежко престъпление, първите часове са критични. Тези нещастници докато "напредват", изтърват изцяло инициативата. През това време, адвокати и корумпирани милиционери им наливат акъл на онези и им скалъпват рафинирана версия, за пред елементарните ни шапкари.

Тази кокошка от снимката не става да си затиска човек зелето с нея, тиквочът я е курдисал за параван, а самият той се е покрил като мишка в трици.

28.06 2015 в 14:11

РАЗКРИТИ УБИЙСТВА НЯМА. ГЕРБ СА НА ВЛАСТ. АКО НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ.

Когато Борисов е на власт, разкрити убийства няма. Да не се връщам когато беше главен секретар на МВР и бяха извършени над 20 знакови публични разстрела на фигури от подземния свят. Тогава се разчистваше пътя на контрабандата, горивата, наркотиците и оръжията на бъдещия кмет на София. После още малко – за да е съвсем гладко на бъдещия министър председател и всички, които искат да правят нещо нелегално, да знаят, че МОЖЕ, но трябва да се отчитат месечно в Банкя. Отнасяше се и за дребните улични дилърчета.

През 2012 година Борисов беше отново премиер, имаше атентат на летище Сарафово. Жертви – много ясно. Международен скандал – налице. Задържани – НЯМА.
По време на служебните правителства на ГЕРБ бяха самоубити, включително и самокататастрофирали вещи лица със специфични знания в областта, които в България вече никой ги няма. По дела на политически лица. И по на Цветан Цветанов „Невинния“, до скоро осъден на 4 години затвор и все още в политиката. Вече знае с колко гласа ГЕРБ ще победят на местните избори и къде.
Отново Борисов е на власт. Смъртността рязко скочи, предимно самоубийствата от отчаяние. За шеф на МВР е сложена социоложка, която не знае какво означава кобур, ама редовно го хваща. Чуждия. Викат и „Румето“, ама само герберастите. За меверейци е просто „Шматката“.
Борисов е отново премиер. Отвратително убийство посред бял ден на деветокласник в центъра на европейската столица София. С нож в сърцето. Няма задържани, няма заподозряни.
Мерзко убийство по особено жесток начин – с камък в главата, на служител, работещ по пътищата „на Борисов“. Заподозрян – има. Местонахождение – извън България. Защо не е задържан?! Защото МВР се управлява от шматки, а мутрата-убиец не е случайна фигура. Има връзки от МС до НС.
Бъдете спокойни! МВР не само не ви пази, но и не може да открива и убийците. ГЕРБ са на власт. Ако някой не е разбрал. А за шеф на МВР е сложена социоложка. Румяна Бъчварова. Лична капия на Бойко Методиев Борисов.

28.06 2015 в 14:02

Некадърен -> по-некадърен -> най-некадърен -> партиец от герП

28.06 2015 в 13:58

Шматкини работи....

28.06 2015 в 13:50

Оставка, пародийо!!!

28.06 2015 в 13:50

Ама ковро какво стана с убийството в Борисовата? Оная дрога от секция запад на кого е племенник, че така го криете?

28.06 2015 в 13:46

Ми, важното е "... да оставим органите да работят спокойно...". Това е основното. Все пак, сега са почивни дни. Нека дойде понеделник, да минат аперитивките, към обяд вече да се размърдат и така...

Егати толупите, егати чудото. Има 100 свидетеля, има потрошени коли, има записани номера, че и разпознати участници даже, ама тези нещастници "напредвали". Вместо още в петък групите за задържане да са издирили и прибрали всички заподозряни, тези ги чакат сами да се предадат, след инструктаж от адвокати и съгласуване на версиите. Това, който реши, че със сигурност ще се отърве. Който се съмнява - да ходи при галевите или при Брендо.

След такъв случай, характеризиращ се с особена дързост и обществен интерес, трябваше полицията да е поголовно на крак и да овършее всичко. Както казах, обаче - държава на изживяваване.

28.06 2015 в 13:39

Човек остава с усещането, че Бъчварова не живее в България. Тази лелка, която говори шепнешком и с придихания е най нелепия министър на МВР. Убийците и на момчето от Борисовата градина и от магистрала Струма са на свобода, а тя говори бланкетни фрази и се крие от медиите. Борисов да я сменя незабавно и да върне Цветанов!